Stjernenes beste festivalantrekk

Skal du på festival i år? Da vet du at hva du har på deg er like viktig som hva du skal høre på. La deg inspirere av kjendisenes beste festivalstyling!

Rosie Hungtinton-Whiteley © @rosiehw
1 / 10

Rosie Hungtinton-Whiteley

Chloé-kjolen til Rosie Hungtinton-Whiteley er en av årets aller fineste, og vi skulle gjerne gitt bort en arm (eller i hvert fall en finger) for å se sånn ut på Slottsfjell 2015.

Chiara Ferragni © Getty Images
2 / 10

Chiara Ferragni

The Blonde Salad-bloggeren stilte i et mod-inspirert antrekk. Den minimalistiske looken med denim og horisontale striper er leken og uavhengig, med røtter i engelsk undergrunnsmusikk.

Kylie Jenner © @kyliejenner
3 / 10

Kylie Jenner

Ingenting sier 'boho' som en poncho. Kylie Jenner gikk for en stripete variant fra Free People, da kleskoden var festivalantrekk til niesen North West sin ettårsdag.

Alexa Chung © @chungalexa
4 / 10

Alexa Chung

Alexa DJ'er i løs, sval kittel-kjole fra Chloé, skjell-kjede og ingen sko. Gjett om skulle ha vært der.

Daisy Lowe © Getty Images
5 / 10

Daisy Lowe

Her er en annen kjole som er så på trend, at den vil gjøre suksess i de fleste anledninger denne sommeren. Daisy Lowe rocker opp den blomstrete maksikjolen fra Reformation med bucket bag med glidelåser fra Coach, og grove militærstøvler i klassisk festivalstil.

Alicia Roundtree © @aliciaroundtree
6 / 10

Alicia Roundtree

Når skal man ellers få brukt en playsuit? Vi kan se for oss modellen Alicia Roundtree danse og slå jul og bli full i dette antrekket, og fremdeles se uovervinnelig fashionable ut.

Jourdan Dunn © Getty Images
7 / 10

Jourdan Dunn

Supermodellen hadde farget håret blågrålilla for årets Coachella, og fulgte opp med skinnshorts med rysjer, hatt, runde solbriller, lag-på-lag med festivalarmbånd, Dakotah mini bag fra Coach, og et stort, gypsyinspirert sølvkjede som vi spår er en gryende festivaltrend.

Beyonce © @beyonce
8 / 10

Beyonce

Den fantastiske, printede maksikjolen som Beyonce postet seg selv dansende i på Coachella, er fra Saint Laurent. Og siden de beste festivalantrekkene må inneholde litt kontraster, har hun kombinert den med lave bikerboots og en sort stetsonhatt.

Alessandra Ambrioso © @alecambrosio
9 / 10

Alessandra Ambrioso

Brasilianske Alessandraer er i sitt ess som super-boho-festival-babe. Vi elsker prerielooken med svale, hvite, løse plagg mot vest med frynser, hatt, boots og belte, og bare, brune ben.

Shanina Shaik © Getty Images
10 / 10

Shanina Shaik

Den australske Victoria Secrets-modellen hadde på seg en drøm av en etnisk kjole på Coachella. Camilla with Love-kjolen var matchet med gladiatorsandaler og nesering.