© Anna Stokland

20 varme og fine skjerf

Nå er tiden inne for å pakke seg inn i store, deilige skjerf, og i år bugner det av ulike varianter. Her er våre favoritter!

Hold varmen med skjerf

Høst- og vintersesongen er her endelig, og det er på tide å hente frem garderoben bestående av strikkede plagg, høye boots og ikke minst; varme og deilige skjerf.

Uansett om du foretrekker store ullskjerf med ruter eller klassiske monokrome skjerf i silkemykt kasjmir, er det ingen tvil om at skjerfet gir litt edge til antrekkene dine.

Vi har plukket ut våre favoritter denne sesongen, og garanterer at du finner deg ett eller flere nye skjerf du kan bruke til å leke med stil og farge denne sesongen!

Skjerf fra Acne Studios

Acne Studios har alltid flust med skjerf når høstsesongen kommer, og til tider kan det være vanskelig å velge mellom i deres hav av flotte modeller og fargekombinasjoner. Vår favoritt denne sesongen er imidlertid dette rutete skjerfet med mohår, som ser helt fantastisk varmt og deilig ut - og som selvfølgelig er prydet med noen av høstens viktigste trendfarger.

Mohair Checked scard, 2.971 kroner hos Net-a-porter.com.

Skjerf fra Toteme

Et klassisk skjerf er ikke til å kimse av. Det fungerer rett og slett til absolutt alt, og er dessuten et statement i seg selv. Dette skjerfet fra Toteme er laget av ull, og er garantert å holde deg varm hele vinteren igjennom.

Brunt ullskjerf fra Toteme 1.952 kroner hos Net-a-porter.com.

Skjerf fra Arch4

Gå for en fargerik fargetone. Vi elsker sterke farger denne sesongen, en farge som spriter opp ethvert antrekk og som passer sesongen ellers nedtonede nyanser. Har du ellers fargeløse antrekk eller ytterplagg er det fint å få litt farge inn i hverdagen!

Skjerf fra Arch4, 5.313 kroner hos Net-a-porter.com.

Skjerf fra Alexandra Standahl

Vi elsker norsk design, og har nylig kommet over det nye merket til designer Alexandra Standahl, som lager deilige kashmirskjerf i god kvalitet. De er både behagelige og tidløse.

Grått kashimskjerf fra Alexandra Standahl, 1.800 kroner hos Alexandrastandahl.com.

Skjerf fra H&M

Det er ikke alltid man trenger eller ønsker et stort og tykt skjerf. Noen ganger vil man bare pynte seg - kanskje til en lang kåpe i fuskepels eller en flott blazer. Gå for et beige skjerf fra H&M som pynter opp antrekket litt ekstra.

Beige skjerf med silkeeffekt 99 kroner hos H&M.

Skjerf fra Gucci

Gucci har alltid vært makimalistiske, særlig når det kommer til tilbehør, men de har også noen enklere plagg - som dette ullskjerfet. Vi liker det enkle og tidløse designet dette skjerfet har. Gucci er slett ikke det billigste alternativet, men til gjengjeld varer det en evighet.

Skjer fra Gucci, 4.456 kroner hos Net-a-porter.com.

Skjerf fra Mango

Liker du tilbehør som ikke gjør så mye ut av seg, kan du gå for et enkelt og minimalisktisk skjerf som dette. Gråtonen passer alle og enhver, i tillegg til å gli godt inn i resten av garderoben. Kjør på med ton-i-ton om du vil, eller gå for en jakke som bryter med det grå. Et skjerf som dette er alltid greit å ha liggende i skapet, da det er tidløst.

Skjer fra Mango, 349 kroner hos Mango.com.

Skjerf fra Holzweiler

Det er ingen hemmelighet at vi alltid venter i spenning før Holzweiler slipper nye skjerf på hjemmesiden sin. Det er vanskelig å velge mellom farger og ulike mønster, men dette skjerfet med friske farger går rett opp på ønskelisten!

Skjerf fra Holzweiler, 2.000 kroner hos Holzweiler.no.

Skjerf fra Isabel Marant

Ull og kashmir er en av våre favorittblandinger. At designet er fra franske Isabel Marant er heller ikke feil. Dette skjerfet spiller med beige og brune toner, og er perfekt til å brukes gjennom hele vinteren, gjerne til en trenchcoat eller en varm ullkåpe.

Skjerf fra Isabel Marant, 3.259 kroner hos Isabelmarant.com.

Skjerf fra Monki

Gå for et enkelt, men stort skjerf. Skjerfet er supermykt og holder garantert på varmen. Vi elsker den tidløse fargen, som kan kombineres med uendelige antrekk!

Hvitt skjerf fra Monki, 199 kroner hos Monki.com.

Rødt strikkeskjerf

Denne sesongen er den kraftige rødtoner som trender! Kombiner den selvsikre fargen sammen med en bikerjakke i kraftig skinn eller en kul baseball-jakke.

Rødt skjerf fra Anna Field, 199 kroner hos Zalando.no.

Et ikonisk Burberryskjerf

Det er få plagg som er så ikoniske som Burberryskjerfene. Den klassiske fargekombinasjonen mellom beige, svart, rødt og hvitt er alt du trenger når du skal pynte opp årets flotteste høstantrekk.

Burberryskjerf, 5.598 kroner hos Net-a-porter.com.

Skjerf fra By Malene Birger

Teknisk sett er det kanskje ikke skjerf, men en plass verdig allikevel. Denne korte kappen fra By Malene Birger har akkurat samme funksjon, uten at du behøver styre med å knyte det.

Turtla fra By Malene Birger, 1.400 kroner hos Bymalenebiger.com.

Skjerf fra Mulberry

Gå for et ensfarget skjerf fra Mulberry i deilig kashmir. Koboltblå er den mest perfekte fargen til tilbehør, og gjør at antrekket ditt får det lille ekstra.

Blått kashmirskjerf fra Mulberry, ca. 2.500 kroner hos Mulberry.com.

Skjerf fra Hermés

Et skjerf fra Hermés er både tidløst og toppmoderne. Gå for noen klassiske toner i beige og oransje, og kombiner det sammen med en brun skinnjakke eller en beige trenchcoat.

Skjerf fra Hermés, 3.950 kroner hos Hermes.com.

Skjerf fra Jacquemus

Jacquemus er blitt en av verdens største motehus de seneste år, og vi ønsker oss selvfølgelig et deilig og varmt skjerf fra designerne. Vi falt pladask for dette skjerfet i offwhite og olivengrønn!

Skjerf fra Jacquemus, ca. 2.400 kroner hos Mytheresa.com.

Skjerf fra COS

Elsker du også laaange skjerf du kan surre endeløst rundt halsen? Dette brune skjerfet fra COS er minimalistisk og flott, og dessuten supervarmt og mykt.

Kashmirskjerf fra COS, 899 kroner hos Cos.com.

Ullskjerf fra ARKET

Gå for grønne, brune og mørke toner den kommende høst- og vintersesongen, slik det er ment å være. Dette rutete skjerfet fra Arket er laget av ull, og vil holde deg varm og god frem til plussgradene begynner å vise seg igjen.

Rutete ullskjerf fra Arket, 790 kroner hos Hm.com.

Skjerf fra Ganni

Ganni er en skandinavisk klassiker vi ikke får nok av, og denne sesongen er det intet unntak. Dette skjerfet mikser høstens viktigste trendfarger, rødt og burgunder, og gjør oss dermed klar for en ny motesesong.

Skjerf i mohår fra Ganni, 1.495 kroner hos Ganni.com.

Skjerf fra Acne Studios

Dette skjerfet er alt vi ønsker oss og mer. Det gigantiske skjerfet er laget i en ullblanding, og har et delikat og allikevel spennende mønster. Dette skjerfet kan fint knytes kun en gang.

Skjerf fra Les Basiles, 2.500 kroner hos Zalando.no.