21 varme og fine skjerf

Nå er tiden inne for å pakke seg inn i store, deilige skjerf, og i år bugner det av ulike varianter. Her er våre favoritter!

skjerf høstmote høst høsttrend © Mango
1 / 23

Dette er sesongens mest trendy skjerf!

skjerf høstmote høst høsttrend
2 / 23

Hold deg varm i høst med skjerf

Endelig er skjerfsesongen her! Tilbehøret som lett kan piffe opp et kjedelig antrekk, og som både er kledelig og som varmer. Det er lett å ty til nye modeller hver sesong - men er det noe det er godt å ha flere av, så er det skjerf.

Man trenger gjerne et tykt ullskjerf som man kan pakke seg inn i, men også en litt penere modell, som passer når man skal i selskap eller ut på byen. Vi har plukket ut våre favoritter denne sesongen, og Acne, Holzweiler og Missoni kommer høyt opp på listen. Hvilket går du for?

Les også: Slik vasker du ull og kashmir

rosa acne skjerf høstmote høst høsttrend © Produsenten
3 / 23

Acne Studios

Rosa skjerf fra Acne Studios, 1095 kroner. Du kan kjøpe skjerfet her.

 • Acne Studios har alltid flust med skjerf når høstsesongen kommer. Det er vanskelig å velge mellom alle modellene, men i år falt valget vårt på et rosa nydelig skjerf med rysjer. Den duse rosatonen lyser opp årstiden, i og med at det er lett å velge mørke ytterplagg.
rutete skjerf H&M høstmote høst høsttrend © Produsenten
4 / 23

H&M

Rutete skjerf fra H&M, 149 kroner. Du kan kjøpe skjerfet her.

 • Den gule stripen er en gøy detalj, og er fin mot det grå. Vi er i tillegg svak for rutete skjerf, som aldri går av moten. Rysjene er med på å sprite opp skjerfet slik at det får mer spill. Bruk skjerfet med en sort eller mørkegrå kåpe.
Gestuz skjerf høstmote høst høsttrend © Produsenten
5 / 23

Gestuz

Skjerf i grå fra Gestuz, 699 kroner. Du kan kjøpe skjerfet her.

 • Vi elsker synlige logoer og vi elsker grått og orange. Hvorfor ikke slå to fluer i en smekk? Danske Gestuz er gode når det kommer til kult og tidløst design, noe som henger i tråd med det skandinaviske. Et skjerf som dette passer hverdagen perfekt.
Skjerf ALEXANDRA STANDAHL høstmote høst høsttrend © Produsenten
6 / 23

ALEXANDRA STANDAHL

Skjerf med synlige logoer fra ALEXANDRA STANDAHL, 1600 kroner. Du kan kjøpe skjerfet her.

 • Vi elsker norsk design, og har nylig kommet over det nye merket til designer Alexandra Standahl, som lager deilige kashmirskjerf i god kvalitet. De er behagelige og tidløse.
sort Gucci skjerf høstmote høst høsttrend © Produsenten
7 / 23

Gucci

Skjerf med rysjer og detalj fra Gucci, ca. 3.900 kroner. Du kan kjøpe skjerfet her.

 • Gucci har alltid vært makimalistiske, særlig når det kommer til tilbehør, men de har også noen enklere plagg - som dette ullskjerfet. Vi liker det simple og tidløse designet dette skjerfet har. Gucci er slett ikke det billigste alternativet, men til gjengjeld varer det en evighet.
grått skjerf vila høstmote høst høsttrend © Prodsenten
8 / 23

Vila

Sort og grått skjerf fra VILA, 299,95 kroner. Du kan kjøpe skjerfet her.

- Liker du tilbehør som ikke gjør så mye ut av seg, kan du gå for et enkelt og minimalisktisk skjerf som dette. Gråtonen passer alle og enhver, i tillegg til å gli godt inn i resten av garderoben. Kjør på med ton-i-ton om du vil, eller gå for en jakke som bryter med det grå. Et skjerf som dette er alltid greit å ha liggende i skapet, da det er tidløst.

holzweiler skjerf høstmote høst høsttrend © Produsenten
9 / 23

Holzweiler

Rutete skjerf fra Holzweiler, 1200 kroner. Du kan kjøpe skjerfet her.

 • Det er ingen hemmelighet at vi alltid venter i spenning før Holzweiler slipper nye skjerf på hjemmesiden sin. Det er vanskelig å velge mellom farger og ulike mønster, men vi digget burgundertonen mot det blågrønne.
oransje Zara skjerf høstmote høst høsttrend © Produsenten
10 / 23

Mango

Brent oransje skjerf fra Mango, 299 kroner. Du kan kjøpe skjerfet her.

 • Gå for en fargerik fargetone. Vi elsker brent oransje denne sesongen, en farge som spriter opp ethvert antrekk og som passer sesongen utmerket. Har du ellers fargeløse antrekk eller ytterplagg er det fint å få litt farge inn i hverdagen, er du ikke enig?
ISABEL MARANT høstmote høst høsttrend © Produsenten
11 / 23

Étoile Isabel Marant

Ull og kasmir skjerf fra Isabel Marant, 4.285 kr. Du kan kjøpe skjerfet her.

 • Ull og kashmir er en av våre favorittblandinger. At designet er fra franske Isabel Marant er heller ikke feil. Vi elsker den feminine touchen på dette skjerfet, og ønsker å bruke det gjennom hele vinteren, gjerne til en trench coat eller en varm ullkåpe.
silke skaut høstmote høst høsttrend © Produsenten
12 / 23

Liu Jo Foulard

Skjerf fra Liu Jo Foulard, 599 kroner. Du kan kjøpe skjerfet her.

 • Du har vel fått med deg skauttrenden denne sesongen? Et lite skjerf er midt i blinken, da det kan syles på mange ulike måter. Knyt det delikat rundt halsen - eller bruk det over hodet om du liker å følge trender slavisk.
rosa skjerf bikbok høstmote høst høsttrend © Produsenten
13 / 23

H&M

Hals fra H&M, 149 kroner. Du kan kjøpe skjerfet her.

 • For å skille deg ut kan du gå for en tykk hals, som verken slenger eller har rysjer. Vi elsker den duse rosatonen og det store strikkemønsteret. Et skjerf som dette er perfekt om du skal gå en lang høsttur denne sesongen, men det passer også hverdagen.
mønster skjerf loewe høstmote høst høsttrend © Produsenten
14 / 23

Loewe

Skjer fra Loewe, ca 3.650 kroner. Du kan kjøpe skjerfet her.

 • Over 3000 kroner for et skjerf er en litt høy sum å betale, men om du velger en modell som er tidløs nok, er det ingen ting i veien for å legge litt mer i det. Vi elsker fargekombinasjonene som gir et fint spill i skjerfet.
blått fuskepels skjerf høstmote høst høsttrend © Produsenten
15 / 23

Gina Tricot

Fuskepels fra Gina Tricot, 149 kroner. Du kan kjøpe den her.

 • Hvorfor ikke gå for en fuskepels rundt halsen. Denne tonen spriter opp et ensfarget antrekk, og passer godt om du skal pynte deg litt ekstra.
rutete monki skjerf høstmote høst høsttrend © Produsenten
16 / 23

Monki

Rutete skjerf fra Monki, 150 kroner. Du kan kjøpe skjerfet her.

 • Gå for et enkelt, men stort skjerf. Dette kan brukes både rundt halsen, eller stylet som en slags poncho. Vi liker det tidløse mønsteret, som aldri går av moten.
skjerf logo høstmote høst høsttrend © Produsenten
17 / 23

By Malene Birger

Skjerf med logo fra By Malene Birger, 1399 kroner. Du kan kjøpe skjerfet her.

 • For en fargekombinasjon! Vi elsker miksen av 90 prosent ull og 10 prosent kashmir - kan det bli bedre? Denne sesongen er sterkefargetoner i fokus, noe som gjør det ekstra gøy å bruke farger. Er du er person som ofte går i svart, hvitt og grått kan et skjerf som dette piffe opp stilen din på 1-2-3.
skjerf med blomster fra Mulberry høstmote høst høsttrend © Produsenten
18 / 23

Mulberry

Skjerf fra Mulberry, ca. 989 kroner. Du kan kjøpe skjerfet her.

 • Gå for en tynt silkeskjerf fra Mulberry, som kan brukes på utallige måter. Knyt det rundt hodet, bruk det i halsen eller bruk det som et tilbehør på vesken. Vi er også fan av blomstermønsteret, som gjør seg fint under årstiden.
Iben skjerf høstmote høst høsttrend © Produsenten
19 / 23

Iben

Sort og hvitt skjerf fra IBEN, 1500 kroner. Kjøp skjerfet her.

 • Gå for norsk design som skiller seg ut i mengden. Vi elsker materialet, som er i 100 prosent merinoull. IBEN designer kule klær for den typiske tom boy-jenta, og dette skjerfet er intet unntak. Vi elsker konstrasten mellom det sorte og hvite og skal bruke dette skjerfet til jeans og skinnjakke.
Gina Tricot skjerf høstmote høst høsttrend © Produsenten
20 / 23

Gina Tricot

Sennepsgult skjerf fra Gina Tricot, 149 kroner. Du kan kjøpe skjerfet her.

 • Gå for en farge som er utenom det vanlige. Vi falt for denne sennepsgule modellen med frynser. Et gult skjerf kan være vanskelig å style, men har du de riktige fargekombinasjonene blir antrekket lekkert og delikat. Gå for en farge på jakken som ikke skriker for mye, for eksempel kongeblå eller militærgrønn.
Missoni skjerf høstmote høst høsttrend © Produsenten
21 / 23

Missoni

Mønstermiks fra Missoni, 1.799 kroner. Du kan kjøpe skjerfet her.

 • Er du glad i mønster og farger, er det lett å falle for et Missoni-skjerf. Det italienske motehuset er kjent for mønstermiks og klær i alle regnbuens farger. Dette er perfekt å bruke både i hverdagen og på fest. Enkelte bruker også Missoni-skjerf som en tubetopp når sommeren kommer. Sørg derfor for å kjøpe et skjerf som ikke er for varmt. På den måten kan du bruke det året rundt.
Vero Moda høstmote høst høsttrend © Produsenten
22 / 23

Vero Moda

Flerfarget skjerf fra Vero Moda, 179 kroner. Du kan kjøpe skjerfet her.

 • Vi har falt for de duse fargene denne sesongen, noe Vero Moda også har. Velger du et skjerf med såpass mange duse fargetoner, er det fint å la resten av antrekket være simpelt. Velg gjerne et sort antrekk, og pynt opp med et skjerf som dette.
Mary McCartney scarf høstmote høst høsttrend © Produsenten
23 / 23

Mary McCartney

Skjerf fra Mary McCartney, ca 3200 kroner. Du kan kjøpe skjerfet her.

 • Hestemotiv, delikate farger og med eksklusivt materiale = ja! Et silkeskjerf kan brukes på mange måter, både som skaut og pent knytt rundt halsen. I og med at fargene er såpass tonet ned, passer modellen til de fleste andre fargene du har i skapet.