Line Langmo strikkegenser strikkeoppskrift
© Line Langmo

Dette er strikkegenserne alle snakker om nå

Stylist og blogger Line Langmo i strikkesamarbeid med Dale Garn!

Stylist og blogger Line Langmo fronter årets Rosa Sløyfe-aksjon i samarbeid med House of Yarn. Sammen har de strikket åtte gensere, et skjerf, pannebånd og en turban i en egen rosafarge i garnet «Påfugl» i luksusmohair. Fem kroner av hvert solgte garnnøste går til Rosa Sløyfe.

– Dette er en sak jeg brenner veldig for da jeg hadde en mormor som døde av brystkreft for 4år siden. Jeg føler også dette er en sykdom som generelt berører veldig mange, forteller Line, og fortsetter;

– Målet med Rosa Sløyfe-kolleksjonen er å vise solidaritet med brystkreftrammede, øke kunnskapen om brystkreft og støtte brystkreftforskning.

Line Langmo strikkegenser strikkeoppskrift
© Line Langmo

Flere kastet som på strikkebølgen etter at Line ga ut strikkeboken «Strikk med Line Langmo», og populæriteten har økt etter fjorårets suksess, og etterspørselen etter de rosa strikkegenserne er stor.

Interessen for strikk har Line fått fra sin mor.

– Mamma har alltid strikket, og vært glad i håndarbeid. Jeg har lært masse av henne. Den første genseren som mamma strikket etter ønske fra meg har vært veldig populær. Det er veldig stas når jeg ser noen med den på gaten.

Oppskriftene er samlet i et eget hefte som Dale Garn gir ut gratis, og kan du lastes ned gratis på hjemmestiden til Dale Garn HER!

Camilla Pihl, Maria Mena og Tone Damli er blant ambassadørene som er med på å fronte strikkesamarbeidet.

– Personlig elsker jeg Poppy-genseren. Det er definitivt en favoritt! Jeg har akkurat lagt ut oppskrift på bloggen, og har den selv i to farger. Jeg elsker den, avslutter Line.

Her er oppskriften på den populære Tone-genseren til Line Langmo: