Terry O ́Neills fotoutstilling på Tjuvholmen

Etter stor suksess i Stockholm og Göteborg kommer The Photo Gallery nå til Oslo. Her kan man både drømme seg bort i fotografiene, og kjøpe ikoniske verk fra verdensberømte fotografer.

I løpet av tre dager skal parkeringshuset til The Thief på Tjuvholmen forvandles til fotokunstgalleri. Dette er et pop-up galleri som viser eksepsjonell fotokunst i Skandinavia. Fotografen Terry O ́Neill vil selv være tilstede og fortelle om sin karriere i Hollywood. Han har dokumentert mote og kjendiser, ofte på en uformell og ukonvensjonell måte. Et av hans mest kjente bilder viser skuespiller Faye Dunaway (som han senere giftet seg med) liggende ved bassengkanten på Beverly Hills Hotel en grytidlig morgen etter å ha vunnet Oscar for beste kvinnelige hovedrolle. Året 2011 tildeltes Terry O ́Neill Society-medaljen for et vedvarende og betydningsfullt bidrag til kunsten gjennom sin fotografering.

THE PHOTO GALLERY

The Photo Gallery fokuserer på internasjonal fotokunst. Nette, drivkraften bak The PhotoGallery har 20 års erfaring i fotokunst innen galleribransjen. Gjennom årene har Nette skapt et fantastisk nettverk med mange av verdens fremste fotografer. Nå vises deres fotokunst i samarbeid med The Thief Hotel, på Tjuvholmen i Oslo.

ÅPNINGSTIDER:

Fredag: 6. mars 10:00 - 19:00

Lørdag: 7. mars 10:00 - 18:00

Søndag: 8. mars 10:00 - 18:00

The Thief, Tjuvholmen P-hus.

Fotokunst med kvalitet

Kunstnerne til denne utstillingen velges med omhu, og det er både verdensberømte fotografer og nye stjerneskudd som stiller ut sine verk. Det vil være utstilt over 100 forskjellige kunststykker av fotografer som Albert Watson, Mary McCartney, Rodney Smith, Lennart Nilsson og Terry O'Neill. Alle fotografiene er til salgs, og det er en unik mulighet til å investere i fantastisk fotokunst fra anerkjente fotografer.