Til Legoland med Chanel

Sesongens it-veske fra Chanel tar oss tilbake til barndommens stabler med knallfargede Lego-klosser.

Klossete catwalk
1 / 7

Klossete catwalk

Sjefdesigner Karl Lagerfeld viste sin lekne side da han presenterte Chanels vår-/ sommerkolleksjon med små clutchvesker tydelig inspirert av barndommens Lego-klosser.

Sukkersøtt
2 / 7

Sukkersøtt

Fargen er sukkersøt, men den grafiske formen på vesken gir den kant. Alternativt kommer vesken også i blått, grønt og gult.

Kjendisenes nye favoritt
3 / 7

Kjendisenes nye favoritt

Stjernene har kastet seg over den knallfargede vesken til tross for den svimlende prislappen på over 50 000 kr. Det tar nok ikke lang tid før kjedebutikkene produserer en noe rimeligere variant for oss med et litt strammere veskebudsjett.

Ton-i-ton
4 / 7

Ton-i-ton

Chanel-veskens fargesterke og lekne design gjorde den til et av de mest fotograferte objektene under moteukene. Kombinert med ton-i-ton-fargenyanser blir resultatet sofistikert og feminint.

Blikkfang
5 / 7

Blikkfang

Chanel-veskens signalrøde fargetone gjør den iøynefallende, særlig i kombinasjon med en kontrastfarge i antrekket.

Modell og DJ Leigh Lezark har blitt fotografert med både den rosa og den røde varianten og er tydeligvis en stor fan.

Skulderrem
6 / 7

Skulderrem

Veskens skulderrem gjør den ekstra anvendelig. Ønsker man å heller bruke den som en clutch kan remmen legges på innsiden av vesken.

Fargespill
7 / 7

Fargespill

Vogue Nippons sjefredaktør Anna Dello Russo er kjent for sin fargesprakende stil. Her iført bluse fra Chloé og dress fra Rochas sammen med den ville Lego-inspirerte vesken.

Mer om Mote? Motta Costumes nyhetsbrev