Tom Wood teamer opp med Sam Fretzel
© GettyImages

Tom Wood samarbeider med Sam Frenzel

For første gang viser Tom Wood under moteuken i Oslo - med en eksklusiv samarbeidskolleksjon!

Tom Wood teamer opp med Sam Fretzel
© Ole Martin Haldorsen

Mona Jensen står bak det norske merket Tom Wood, som har satset stort på det internasjonale markedet med sitt nordiske og minimalistiske design, som startet med kraftige ringer i sølv, og utviklet seg til en hel kleskolleksjon.

Under Oslo Runway viser Tom Wood en kolleksjon som er designet i samarbeid med tyske Sam Frenzel, som tidligere har jobbet som designer for både Giambattista Valli, Alexander Wang og Christian Dior.

Ganni: Se den rålekre høstkolleksjonen!

– Sam har bidratt i prosessen med sentral input og en kreativ touch. Vi har også samarbeidet med den norske kunstneren Chris Reddy som har tatt frem et utrolig kult motiv av havet, og det som kanskje finnes under havet - inspirert av min oppvekst på øya Stord på Vestlandet.

– Jeg traff Sam på en reise til Japan. Vi fikk med en gang veldig god kjemi, og jeg ble imponert over arbeidet han har gjort, og erfaringen han har fra store og internasjonale motehus. Tilfeldighetene ville ha det til at han var frilans akkurat i høst, så vi fikk muligheten til å jobbe sammen med han i flere etapper. Vi har flydd han over til Norge, og han har delt sin erfaring, arbeidsmetodikk og tankesett med oss. Det har vært utrolig inspirerende og motiverende.

Har du sett? Her har Tom Wood åpnet sin første butikk!

Med over 180 butikker i hele verden, har merket best utsalg i skandinavia, med et raskt voksende marked i Japan.

– Salget i butikken i Oslo har bare gått bedre og bedre. Etter at Prinsensgate åpnet opp har vi fått en jevn og god kundestøtte hver eneste dag.

Se videoen under, og bli bedre kjent med designeren bak merket som har turt å satse stort, og lykkes på det internasjonale markedet.

Vi gleder oss til å se hva Tom Wood representerer under moteuken i Oslo, 7.februar.

I tillegg lanserer merket egen solbrille- og denimkolleksjon til høsten.

Har du sett? Dette er høydepunktene fra moteuken i Stockholm!