TOPP 3: De nominerte til Costume Awards 2017

Vi har samlet de nominerte i hver kategori: Se hvem som topper lista og stem på din favoritt!

© @iselinstei @annaskavlan @siritollerod

ÅRETS BESTE MODELL:

Iselin Steiro:

Toppmodellen har gjort store internasjonale suksesser, prydet coveret av franske Vogue, Harper's Bazaar, gjort kampanjer for store motehus og gått på catwalken for blant annet Valentino, Hermès, Dior og Gucci. Nå er hun designer for undertøysmerket Le Backhand, og mamma på fulltid.

Anna Skavlan:

Gikk den eksklusive motevisningen til Givenchy sammen med blant annet Kendall Jenner på catwalken, og kjendiser som Kanye West og Julia Robert på første rad. Av norske modeller som har bemerket seg, har hun et spennende utseende og er et nytt modellhåp fra Norge.

Siri Tollerød:

Hun har jobbet tett med Karl Lagerfeld, vært Chanels frontfigur, prydet forsiden av Vogue, Harper's Bazaar og Marie Claire, og reist rundt med verdensberømte fotografer. Siri har oppnådd det som er å oppnå og vi er superstolte av supermodellen fra Kristiansand.

AVSTEMNINGEN ER NÅ STENGT!

© @hannelim @astridsofficial @celineaagaard_

ÅRETS BESTE KLEDDE KVINNE:

Hanneli Mustaparta:

Hun slo gjennom internasjonalt som stilstjerne for omtrent 10 år siden, og er blitt et yndet fotoobjekt av verdens mest kjente street style-fotografer. Hun har vært ambassadør og modell for flere av verdens største motehus, og toppet mange «best kledd»-lister. Nå kalles den tidligere motebloggeren en «influencer», og er verdenskjent for sitt unike blikk for det estetiske.

Astrid Smeplass

Mye har forandret seg siden idol-deltagelsen i 2013. Hun har signert med Universal plateselskap, endret navn og gått fra den søte, uskyldige stilen til hakket kulere og veldig inspirerende. Nå kalles Astrid den nye it-jenta - som har rukket å gjøre mer enn folk flest før fylt 20.

Celine Aagaard:

Tidligere redaktør for Stylemag og skribent, stylist og eier av moteportalen Envelope.no, er blant Norges mest kjente motepersonligheter. I tillegg har hun en genuin interesse for sunn livsstil og interiør som skimter gjennom Instagram-profilen hennes.

AVSTEMNINGEN ER NÅ STENGT!

© @karpe_diem_offisiell @thohay @riflabangbang

ÅRETS BEST KLEDDE MANN:

Chirag Patel

Med et unikt musikalsk talent og en beinhard kompromissløshet druknet i sjarm, har han de siste årene stått bak musikken en hel nasjon har vendt seg til gjennom både landesorg og nasjonalfest. Med utsolgte konserter på Oslo Spektrum, har han blitt stemmen til en hel generasjon.

Thomas Hayes

Eller William som vi kjenner ham som, har sjarmert gjennom TV-skjermen i serien «SKAM». Han bryr seg kanskje ikke om mote, men er likevel opptatt av trendbildet. Vi har vanskeligheter med å skille rollekarakteren fra den ekte personen, men William og Thomas har begge imponert oss.

Arif

Arif er popstjernen som har en tilsynelatende avslappet og geniun klesstil, men også karen med en imponerende fin personlighet, som gjør helhetsinntrykket komplett. Han er flink, omtenksom og inkluderende, og det ser ikke ut som han prøver for hardt i klesveien, men likevel ser kul ut.

AVSTEMNINGEN ER NÅ STENGT!

© @camillapihlno @polliani @jennyskavlan

ÅRETS MOTEPROFIL:

Camilla Pihl

Ikke bare er hun lest og fulgt av alle moteinteresserte verden over, Camilla har også designet egen smykkekolleksjon, skokolleksjon og er ansiktet utad for mange internasjonale merker, som blant annet for Essie.

Janka Polliani

Costume blogger, skodesigner og programleder - Janka har sansen for mote og trender, og deler sine stylingtriks og personlige tanker på bloggen sin.

Jenny Skavlan

Programleder, skuespiller, blogger og designer Jenny Skavlan kan skilte med 337.000 følgere på Instagram. Ikke bare er kontoen hennes full av sy-om- og klesinspirasjon, den er fullspekket med god humor også!

AVSTEMNINGEN ER NÅ STENGT!

© @Ensemble Oslo @f5_concept_store H&M

ÅRETS BESTE BUTIKK:

Ensemble

F5

H&M

© @bytimo @acnestudios @ganni

ÅRETS BESTE KLESMERKE:

by TiMo

Acne Studios

Ganni

© @bareminerals @dermalogica @aesopskincare

ÅRETS BESTE HUDPLEIEMERKE:

Bare Minerals

Dermalogica

Aesop

© @maccosmetics @chanelparisbeauty @janeiredale

ÅRETS BESTE MAKEUPMERKE:

MAC

Chanel

Jane Iredale

ÅRETS BESTE DUFT:

Chanel No 5 L`Eau

Giorgio Armani - Sì

Chloé - Love Story

ÅRETS BESTE TILBEHØRSMERKE:

Hasla

Gucci

Tom Wood

AVSTEMNINGEN GÅR FREM TIL 17.DES!