© Anna Stokland

Høstens trendfarge

Gå til innkjøp av dine favorittplagg i ulike brunnyanser!

Det er ikke ukjent at brunfargen hører høsten til. Vi har samlet sammen våre favoritter i den lune tonen, både budsjettvennlige kupp og drømmeplagg til en høyere sum. La deg inspirere av hvordan streetstyle-stjernene styler brunnyansene.

Leste du? Slik kler du deg fasjonabelt i regntøy

© Anna Stokland

Det skal lite til før en skinnveske i brunt går ut av motebildet. Sikrer du deg en favoritt fra enten en kjedebutikk eller et motehus har du en veske du kan bruke i mange sesonger fremover. Vesken er også fin til andre brunnyanser på resten av antrekket, slik som Pernille Teisbæk har valgt å style antrekket sitt under moteuken i London tidligere i år.

Budsjett til høyre: Zara, 759 kroner
Luksus til venstre: Loewe, ca 18 000 kroner

© Anna Stokland

Både trench-coaten og teddy-jakken er å se om igjen ny denne sesongen. Gå til innkjøp av din favorittmodell, og style den sammen med resten av baseplaggene dine. Har du allerede en modell i skapet, kan du sprite den opp med et nytt belte?

Budsjett til venstre: Zara, 1199 kroner
Luksus til høyre: Nanushka hos Ensemble, 4995 kroner

© Anna Stokland

Det er lett å gå for en sort dressbukse, men en modell i brunt er også veldig pertentlig og fint. Dessuten passer fargenyansen sammen med både spreke toner og andre basefarger, som beige og sort.

Budsjett til venstre: Monki, 400 kroner
Luksus til høyre: Acne Studios, ca 2500 kroner

© Anna Stokland

Denne sesongen er det en drøss med hodeplagg å se i både butikker og på gateplan. Bereten er med fra forrige sesong, og den klassiske hatten har på ny kommet inn i trendbildet. VI liker tanken om en weekend i byer som Paris eller Milano, vandrende gatelangs med en fasjonabel hatt over ørene. Det skal litt til for å naile hattetrenden, men den som intet våger intet vinner.

Budsjett øverst: Menil, 699 kroner
Luksus nederst, Clyde, 1100 kroner

© Anna Stokland

Vi tipper du allerede har sikret deg noen gode strikkeplagg i løpet av årene, eller har du kanskje tatt strikkepinnene fatt? Skal du unne deg en ny modell denne sesongen, ville vi gått for en brun eller beige variant. Den er tidløs - og kler alle uansett stil.

Budsjett til venstre: H&M, 199 kroner
Luksus til høyre, By Malene Birger, 2299 kroner

© Anna Stokland

Blazeren er fortsatt it-jakken denne høsten. Invester i en brun eller beige modell, som passer ekstra godt inn i høsten. Sørg for at den er litt tykkere enn blazerne som har regjert under sommermånedene.

Budsjett til venstre: Zara, 1295 kroner
Luksus til høyre:Ganni, 5599 kroner