© Jeanette Madsen

2020's mest behagelige trend har kommet for å bli

Trenden har tatt stor plass i årets motebilde og selv om det er en stund siden vi så den for første gang, betyr ikke dette at vi er ferdig med den. Er du enig?

2020 har båret preg av en rekke komfortable trender som blant annet sweatsuits til hverdagsbruk. I forbindelse med nedlukningen var det mange som skiftet ut sin formelle arbeidsuniform med mer behagelige klær.

Siden den tid har virtuelle butikkhyller tilbudt en masse myke og behagelige sett i både strikk og bomull.

Det ser ut til at 2020's mange timer på hjemmekontoret har resultert i et klesvalg som vi hverken har problemer med eller vil si farvel til.

Flere og flere merker viser sine forslag på de komfortable plaggene - og det er det kanskje god grunn til. Holzweiler, Stine Goya, 7 Days Active og Rotate Birger Christensen er noen av de skandinaviske merkene som setter fokus på joggedressen.

Dette kan nok bekrefte at vi ikke har sett det siste til de behagelige joggedressene til hverdagsbruk, som både har tatt plass i mote- og gatebildet i 2020.

Emili Sindlev har hoppet i et fargerikt sett fra 7 Days Active, mens Jeanette Madsen har stylet sine joggebukser fra samme merke til en festlig look med en corsage topp og matchende clutch.