4 nøkkelplagg du må sikre deg for en komplett høstgarderobe

En ny sesong står for døren - her er trendplaggene som regjerer i høst!

1 / 4

Volanger er fortsatt i vinden, og spesielt på skjørt. De ulike lengdene gjør også slik at modellene fremstår som ekstra feminine. Finn et skjørt med en fasong som er mest flatterende på din kropp, og kombiner med en grå collegegenser eller enkel hvit T-skjorte for å tone ned utrykket.

Rødt skjørt fra H&M, 399 kroner // Sort skjørt fra Maje, ca 1.500 kroner // Blått skjørt fra Ganni, 1.999 kroner

Fikk du med deg: 6 smarte håndvesker til jobbstart

2 / 4

I år er den en statement-t-skjorte som gjelder, gjerne stylet til feminine underdeler - som skjørt og slengbukser. Legg litt mer i t-skjorten, slik at de varer noen sesonger.

Grå t-skjorte fra Isabel Marant, 1.000 kroner // Oransje t-skjorte fra Ganni, 699 kroner // Sort t-skjorte fra Samsøe Samsøe, 400 kroner

Leste du: 6 deilige ullgensere til høsten

3 / 4

En skinnjakke går aldri av moten, og blir bare finere og finere med årene. I følge Dior skal man mikse skinnjakken med tyllskjørt og romantiske plagg. Går du for samme look?

Skinnjakke fra Acne Studios, 10.495 kroner // Bomber i skinn fra Designers Remix, 5.600 kroner // Skinnjakke H&M, 2.499 kroner

4 / 4

Midi-hælen har kommet for fullt, enten om du går for pumpsene, ankelstøvletten eller ballerinaskoene. Skoene er behagelige å gå i, og passer både hverdag og fest.

Sko i burgunder fra ATP, 2.080 kroner // Strømpesko fra H&M, 499 kroner // Spisse pumps fra Zara, 299 kroner

På budsjett: 10 blå skatter du bør sikre deg!

Mer om Trender? Motta Costumes nyhetsbrev