Bli bedre kjent med vår nye sjefredaktør

Med best overblikk i motebransjen er Hege Aurelie Badendyck klar til å føre bladet videre.

Etter å ha vært en del av Costume-redaksjonen i syv år, først som motejournalist, deretter moteredaktør er Hege klar for nye utfordringer i rollen som sjefredaktør. Hun har best overblikk i motebransjen og er klar for å løfte bladets profil, innhold og uttrykk.

© Adam Katz Sinding/ http://adamkatzsinding.com/

Hvordan fikk du jobben i Costume?

  • Jeg hadde jobbet frilans over en periode, både skrevet og stylet blant anent for Costume, og da det relativt nyoppstartede Costume trengte folk var jeg ikke sen til å kaste meg på telefonen.

Hva liker du best med hverdagen din?- At jeg kan jobbe med det jeg virkelig brenner for og elsker! Jeg går merkelig nok aldri lei av mote! Jeg får møte vanvittig mange talentfulle folk, må holde meg oppdatert til enhver tid og det skjer noe, hele tiden. Hvem inspirerer deg? - Stilmessig er jeg litt schizofren. På den ene siden liker jeg det klassiske, franske uttrykket a la Caroline de Maigret, på den andre siden blir jeg alltid like fascinert og glad når jeg ser bilder av Leandra Medine bak Themanrepeller.com Hvis du har dårlig tid, hva slenger du på deg i siste liten som du vet ikke vil gå galt?- Det er faktisk akkurat det jeg har gjort i dag. Da endte jeg opp med en hvit t-skjorte fra Zara, en smal grå jeans fra Iro og sorte ankelstøvletter fra Miu Miu. Hva gjør du når du ikke leser Costume?- Jeg elsker å reise. Jeg er veldig opptatt av musikk og kan sitte å bare lete etter ny musikk i timesvis. Jeg liker å lese og i sommer var Siri Hustvedts siste roman sommerlektyren. I tillegg prøver jeg å trene litt mellom slagene. Så hva er din favorittby?- Jeg har alltid hatt en forkjærlighet for Paris, men med tiden har jeg innsett at jeg digger London for alle de fantastiske restaurantene, barene, butikkene, galleriene....alt!

© http://streetstylebystela.com/

Har du noen favorittdesigner?- Det er så mange, men jeg er veldig stolt av og glad for at det er kommet så mange norske flinke på banen nå. Det er så kult! Jeg heier på norsk design, i mine øyne blir det ikke hippere enn det for tiden. Hvilke ambisjoner har du for Costume? - Jeg har et enormt engasjement for dette magasinet og har sammen med resten av den proffe gjengen i redaksjonen - store ambisjoner om å løfte brandet videre. Vi skal fortsatt lage Norges beste og viktigste motebladet, men skal videreutvikle Costume-universet slik at vi alltid treffer målgruppen der de til enhver tid befinner seg, enten det er i sofakroken en søndag formiddag hvor de koser seg med printutgaven eller de sitter på trikken med mobilen på vei til jobb. Jeg er sikker på at potensialet vårt er kjempestort, og gleder meg virkelig til å ta fatt på denne spennende oppgaven. Hege er ikke bare kjent i den norske bransjen, men også utenlandsk motepresse har merket seg moteprofilen. Hun har en rekke ganger blitt fanget opp av linsene til fotografer fra både Harper´s Bazaar, W Magazine, Vogue og Style.com.

© www.aloveisblind.com