Denne skjorta er et must i garderoben

Skjorten er en klassisker, og til våren skal den være både stripete og oversized. Forbered deg og få inspirasjon til hvordan du kan bruke trenden allerede denne sesongen.

Skjortene går egentlig aldri helt av moten, men form og farge kan variere fra sesong til sesong. Akkurat nå er det den stripete, oversized skjorta som ble vist under Saks Potts SS23-motevisning vi har forelsket oss i. Og til tross for at det kaldere høstværet er rett rundt hjørnet, har de stripete skjortene allerede funnet veien til butikkhyllene slik at du kan bruke vårens aller største trend akkurat nå.

Vårt beste tips er å bruke skjorten over en tynn strikkegenser eller en høyhalset genser under en kort jakke, cardigan eller vest. Dette vil skape et tydelig lag-på-lag-antrekk, som dessuten sørger for at du holder varmen gjennom sesongen. Kombiner det sammen med et par bukser eller et skjørt - den allsidige skjorta fungerer til alt!

Her finner du inspirasjon til hvordan du kan style den stripete skjorten, i tillegg til våre fire favoritter i ulike prisklasser.