© Emili Sindlev

Er denne praktiske støvelen høstens store skotrend?

Skynd deg og sjekk om du har et par stående i skapet.

Den praktiske skoen som de fleste eier og forbinder med regnvær og festivaler, har funnet sin vei inn i motebildet - også i tørrvær. Det er selfølgelig snakk om de gode gamle gummistøvlene.

For noen år siden var det mange som hadde gummistøvlene fra Hunter og Ilse Jacobsen øverst på sin ønskeliste. Nå har flere motehus vist gummistøvlene på AW20-catwalken og enda engang gitt plass til støvlene i modebildet.

Motehus som Ganni, Dior, Prada og Bottega Veneta har kastet seg over trenden og presentert deres tolkning av den praktiske støvelen.

Modellene fra de ulike motehusene varierer i alt fra å være klassiske med en minimalistisk silhuett til å ha et mer chunky og fargerikt uttrykk. Det finnes både par som minner om de fargerike gummistøvlene fra din barndom og modeller med et mer modent uttrykk - og med dette kan du finne et par som vil falle i din smak.

Dersom du synes det er vanskelig å se hva gummistøvlene kan utover deres praktiske funksjon, kan du ta en titt på influensere som Blanca Miró, Emili Sindlev og Anna Sarlvit som styler støvlene på en chic måte.

Vi har plukket ut en rekke av de kuleste gummistøvlene for øyeblikket som du kan se under.