© Lucy Williams X Missoma

Dette er sommerens store smykketrend

Sommeren er i full sving og endelig kan vi gå med fine sommerkjoler og sandaler. Smykker pynter opp ethvert antrekk og vi viser deg hvilket du skal bruke denne sommeren. Og det beste av alt? Du kan få tak i smykket uten å tømme lommeboken.

Årets store smykketrend kan minne deg om barndommens charterferie. Kanskje du var en av de som kjøpte smykket i flere versjoner. Det fantes nemlig med både fargerike tråder og fine perler.

Smykket har allerede blitt en stor trend på Instagram, og kanskje du allerede har sett det i din egen feed?

Ankelkjede er tilbake i motebildet og denne sommeren kan du bruke det til alle anledninger. Enten det er på stranden i flipflops, til hverdags med sneakers eller på fest med litt finere sko.

Under motevisningene for SS20 viste blant annet Bottega Veneta og Versace frem smykketrenden i elegant forening med høye stiletter.

I sommermånedene er ankelkjeden et fint og feminint touch til bare ben - da blir det mer synlig og kommer til sin rett.

Hent inspirasjon fra Lucy Williams som oppnår et elegant uttrykk med et fint kjede i gull, eller ta en titt på Bella Hadid. Hun tilfører et feminint uttrykk til antrekket ved å bruke et ankelkjede med perler.

Du kan også bruke ankelkjede sammen med sneakers. Plasser kjedet over sokken for å skape et kult og feminint uttrykk.

Uansett om du foretrekker den finere utgaven i gull eller den budsjettvennlige versjonen i flettet tau kan du være med på trenden.

Vi har funnet noen forskjellige utgaver av smykketrenden som du kan handle nedenfor