© Claudia Bhimra

Sånn skal sneakersene se ut i år

Er du i tvil om hvilke sneakers som trender i år? Vi gir deg våre spådommer om hva som kommer til å bli 2023s største skomote - slik at du kan finne din favoritt.

Hvert år er det noen sneakers som dominerer motebildet, men hvilke modeller vil dominere 2023? Spesielt én type joggesko kan ikke overses på Instagram og TikTok – og det er selvsagt de lave joggeskoene det er snakk om. Vi forventer å se mye av denne typen joggesko i året som kommer, og de er allerede utrolig populære. Her snakker vi om de nostalgiske, klassiske og stilige sneakers som Gazelle, Samba og Mexico 66.

Denne sporty og komfortable typen joggesko er enkel å style og gir et sporty preg til de fleste antrekk. Det er delvis takket være kjendiser som Frank Ocean, A$AP Rocky, Bella Hadid og Hailey Bieber at denne typen joggesko har blitt populær. Men her i Skandinavia har også flere av influenserne slengt seg på trenden.

Flate såler er derfor et must-have i år – gi føttene en pause fra høye sko og invester i et par lave sneakers. Husk forøvrig å sette deg på venteliste på favorittene dine.

Nedenfor gir vi deg 12 av våre favoritt-sneakers i 2023.