Her er sesongens skotrender

Sesongskifte betyr nye sko! Mange av årets skotrender er gjengangere fra tidligere sesonger, så sannsynligheten er stor for at du allerede har et par i garderoben. Få en oversikt over vårens skotrender her!

Louis Vuitton og Prada presenterer loafers på catwalken © Anna Stokland / Louis Vuitton / Anna Stokland / Prada
1 / 10

Loafers

Fra klassiske, komfortable loafers som du kan skli rett inn i, til loafers med høy hæl eller slingback-versjon. Loafers er uunngåelige i vår og det er mye takket være Louis Vuitton, Prada og Loewe.

Du kan også gå for varianter med utsmykninger i form av kjeder, steiner eller skinnende spenner. Kort sagt: Alt er tillatt, så lenge det rimer på loafers!

Hvis du mangler inspirasjon til hvordan du bør style loafers, kan du sjekke ut Instagram-profilen til Leandra Medine fra Man Repeller. Hun vet virkelig hvordan man kan bruke loafers så de passer enhver stil og smak.

Sæsonens loafers med såler i alle højder
2 / 10
Merker som Ganni og Saint Laurent dikterer lårhøye støvler © Ganni / Copenhagen Fashion Week / Anna Stokland / Saint Laurent
3 / 10

Høye støvler

Fjorårets høye støvler er fortsatt like aktuelle. Silhuetten forener sensuelle undertoner med et sofistikeret uttrykk. Og så kan støvlene gjøre mer enn å bare fullføre looken din: De kan godt være stjernen i antrekket ditt!

Velg om du vil fortsette å bruke vinterstøvlene dine eller om du ønsker å investere i en av sesongens trendy versjoner, preget av skinn iøynefallende farger eller pyntegjenstander.

Se etter en støvel som avsluttes rett rundt kneet, og finn deretter ut om du foretrekker en flat modell eller en med blokkhæl.

Lange støvler i farger med skinn og lær
4 / 10

Mango 999 kr. (før: 1.599 kr.) // H&M 559 kr // Ganni 6.299 kr.

Mules på catwalken hos Bottega Veneta og blant streetstyle på influencers © Anna Stokland / Bottega Veneta / Copenhagen Fashion Week
5 / 10

Mules

Du har neppe gått glipp av at Bottega Veneta i stor grad påvirker tidens motetilbehør. Motehuset kan blant annet ta æren for at mules har kommet tilbake i motebildet og dermed bør være en del av din vårgarderobe.

De høye, åpne skoene kommer i en rekke variasjoner og farger, og vårens favoritt er en variant med en firkantet yupp, stropp mellom tærne eller med platå.

Adskillige merker har kommet med sine variasjoner av mules. Se for eksempel på italienske Gia, som har designet en vellykket skokolleksjon med danske Pernille Teisbæk.

Mules med stropper og plateau
6 / 10
Korte boots sett på CFW SS20 © Copenhagen Fashion Week
7 / 10

En kort versjonen av bootsene

Korte boots er fortsatt populære, men til våren og sommeren skal vinterens grove utgaver skiftes ut med mere elegante modeller.

Gå etter støvler i friske farger som gjenspeiler våren. Du kan også velge en hvit variant som vil være flott til sommebrune ben i de varme sommermånedene.

Western-trenden lever fortsatt i beste velgående, så du kan også gjenbruke fjorårets cowboystøvler.

Sommerstøvler i farger, western-stil og med chunky hel
8 / 10
Sandaler med snøring er en streetstyle favoritt © Copenhagen Fashion Week
9 / 10

Sandaler med snører

En annen av sesongengs comeback-stjerner er fjorårets snøresandal med hel.

Sesongens mest populære siluett er – ikke overraskende – fra Bottega Veneta, men i år presenterer alle motehusene og highstreet-kjedene sin variant av trenden.

Med et par snøresandaler kan du enkelt gi stilen din en spennende vri ved å for eksempel snøre sandalen rundt et bukseben. Jo mer vidde det er på buksen, jo større blir effekten.

Sandaler med snøring kan snøres om ankler eller bukseben
10 / 10
Mer om Trender? Motta Costumes nyhetsbrev