Slik styler du sommerens fineste smykker

Jo fler – desto bedre!

Varmere dager, lettere klær og solkysset hud. Det er ingenting som komplimenterer en gyllen brunfarge og sommerkjolene mer enn lekkert tilbehør. Denne sesongen skal smykkene dine være lekne, med perler, medaljonger og pendanter – og finishen bør være i gull-forgyllning. Er du usikker på hvordan du bør style slike smykker? Her viser vi deg hvordan.

Lag-på-lag

Ikke vær redd for å leke med smykkene dine! Prøv deg frem med ulike lengder, medaljonger og natur-perler. Denne lekne miksen passer like godt til en avslappet t-skjorte som
til en lekker sommerkjole.

Styling-tips: Trikset er å starte med en kort lenke innerst og deretter jobbe seg utover med ulike lengder. Kombiner budsjett-varianter med gull-forgyllning med et high end-smykke som varer livet ut.

Fra venstre: Anheng S, her. Perle-øredobber, her. Kjede med blad, her.

Gjør det personlig

Gjør som den norske influenseren, Emma Ellingsen, og fest en pendant eller en bokstav som er av spesiell betydning i halsen. Dette gir antrekket ditt et personlig uttrykk. Dersom du ikke ønsker å ha bokstaven på ditt eget fornavn – hva med forbokstaven til én du er glad i?

Styling-tips: Velg deg gjerne ut et fargerikt anheng for en ekstra sommerlig look.

Fra venstre: Anheng B, her. Firkløver, her. Elefant-anheng, her.

Vis frem favorittfargene dine med Life-armbåndene fra Ole Lyngaard, disse finner du her.

Hold det enkelt

Dersom stilen din heller mer mot det minimalistiske, så gjør et par gull-hoops susen! Disse klassiske øreringene piffer opp ethvert antrekk i sommer, uten at det ser for anstrengt ut. En enkel lenke i halsen gir også sommerantrekket ditt et sofistikert uttrykk.

Styling-tips: Sett håret i en oppsatt frisyre, slik at gull-hoopsene kommer tydeligere fram. Dersom du har flere hull i ørene kan du bruke øreringer i ulike størrelser. Bruk en stor ring nederst og jobb deg oppover i mindre størrelser.

Fra venstre: Armbånd med diamanter, her. Øreringer, her. Øreringer swirl, her.

Føler du deg inspirert? David-Andersen har mange lekre sommer-nyheter inne for øyeblikket. Sjekk ut resten av utvalget ved å klikke deg inn her!

Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for David-Andersen.