Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Sandaler til sommer fra Others Stories © & Other Stories

Sommerens fineste sandal er fra & Other Stories

Designet er en av sesongens største skotrender, kan brukes til både hverdag og fest, og ikke bare det - prisen er særdeles budsjettvennlig!

Tidligere i sommer tok vi tempen på sommerens sandalmote, og vi konkluderer med at en av tendensene kan sies å være trenden over dem alle: sandaler med snører.

Snøresandalen står i skarp kontrast til de andre tendensene i tiden - som blant annet inkluderer speider- og badesandaler. De tynne skinnsnørene på lærsandalene kombinert med bar hud gir en mer sofistikert sandal.

Tendensen med "nakne" sandaler skyldes ikke minst The Rows populære modell "Bare", mens snørene har funnet veien til atskillige designeres vår- og sommerkolleksjoner i 2019, herunder toneangivende Jacquemus.

Sandaler Jacquemus © Anna Stokland

Nydelige sandaler med snører under Jacquemus' SS19.

Snøresandalene kommer både med og uten hæler, og highstreetbutikkene har også kommet med deres varianter.

Vår favoritt kommer fra & Other Stories og er en flat sandal med snører, som gjør den perfekt både til stranden og en liten svingom på dansegulvet.

sandaler & Other Stories

Sandaler, & Other Stories 790 kr.

Tips! Et av sesongens mest populære stylingstriks er å binde trådene rundt buksebenene. La deg for eksempel inspirere av Rotate Birger Christensen-designeren: Jeanette Madsen.

Mer om Trender? Motta Costumes nyhetsbrev