© Anna Stokland

Trendene du skal droppe i 2018

Det er på tide å si farvel til noen av fjorårets hotteste trender. Finn ut hvilke her!

Vi ser tilbake på noen av de mest populære trendene i 2017, også de som de fleste av oss kanskje ikke var vågale nok til å prøve. Se hvilke plagg du kan kvitte deg med nå.

Har du sett? Solbrillene kjendisene elsker!

© Anna Stokland

Den hullete jeansen er en trend som har blitt tatt til nye høyder de siste årene. Det hele startet med et lite diskret hull på kneet, som etterhvert tok over større deler av det hardbarka denim-materialet. I 2018 ønsker vi å vise mindre hud, og helst ingen hull i stoffet.

© Wenn.com

De høye støvlettene satt sammen med hettegensere har vi sett utallige ganger på både Rihanna, Hailey Baldwin og Kardashian-søstrene de siste årene. Kombinasjonen av høye støvletter, nakne lår og store gensere tilhører fortiden. Selv om den knelange støvletten fortsatt er en stor trend i 2018, og sannsynligvis ikke vil forsvinne, bør den bli stylet med jeans eller feminine kjoler og skjørt.

© Wenn.com

De hvite Stan Smith sneakersene har lenge vært klassikere og elsket av motejenter over hele verden, men dessverre er sneakerens tid som en avgjørende trend over. Modellen vil utvilsomt fortsatt bli sett rundt omkring, men har blitt erstattet av de klumpete og fargerike modellene fra blant andre motehus som Balenciaga.

© Anna Stokland

Korsettet var en av 2017s største og mest overraskende trender. Du husker kanskje Balmains AW16-kolleksjon, inspirert av det gamle snørelivet fra tidlig 1900-tallet som gjorde korsettet moderne igjen. Varianten anno 2017 ble sett stylet med jakker, skjorter og skjørt, som en feminin erstatter av et bredt belte i midjen. Nå kan du legge bort korsettet, og la det bli der.