Verdens 30 beste moteblogger

I det store blogguniverset er det lett å gå seg vill, derfor har vi plukket ut de 30 mest inspirerende bloggfavorittene!

Verdens 30 beste moteblogger
1 / 31
4th and bleeker © 4thandbleeker.com/
2 / 31

4th and bleeker

Modellen og bloggerenAlexandra Spencer står bak den inspirerende bloggen hvor hun skriver om hverdagen sin og tar bilder av antrekkene sine med en attityde få motebloggere våger å ha.

Fashiontoast © Fashiontoast.com/
3 / 31

Fashiontoast

Rumi Neelyer blant de mest spennede bloggerne som legger ut bilder av seg selv. Hun er bosatt i California, men er stadig på reisefot. Rumi driver i tillegg til bloggen en nettbutikk, jobber som modell og designer, og er nå også med i flere internasjonale motemagasiner. Bildene hennes er inspirerende og vakre, antrekkene rocka og bohem-inspirerte.

The fashion through my eyes © Thefashionthroughmyeyes.com
4 / 31

The fashion through my eyes

Jenta bak bloggen The fashion through my eyes heter Carla,og er mest opptatt av personlig stilsans.

Natascha Elisa © Insearchofsadie.com
5 / 31

Natascha Elisa

Den vakre bloggeren Natascha Elisaelsker å reise og henter all sin inspirasjon fra mennesker fra ulike verdensdeler. I tillegg til å drive bloggen, jobber hun som modell på fulltid.

Manrepeller © Manrepeller.com
6 / 31

Manrepeller

Leandra Medine skriver morsomt og kler seg likedan. For Leandra er mote moro, og hun tar ikke seg selv eller garderoben særlig høytidelig. Hun er et friskt pust som kan inspirere med sine stilvalg.

Raspberry&Rouge © Raspberry-rouge.com/
7 / 31

Raspberry&Rouge

Bloggeren Rebecca Laureyjobber som stylist, motekonsulent og skribent. Gjennom bloggen deler hun daglig inspirasjon og motetips.

Park&Cube © Parkandcube.com/
8 / 31

Park&Cube

Den London baserte bloggeren Shini Park er grunnleggeren av Cube Collective og skribenten bak motebloggen Park & Cube. Bloggen er full av kule bilder og personlige meninger om mote og reising. Shini Park har også gitt ut en bok med tittelen: Adorn: 25 DIY Stylish Fashion Projects.

Blame it on fashion © blameitonfashion.freshnet.com
9 / 31

Blame it on fashion

Bloggeren bak blame it on fashion er en superfresh dame med en misunnelsesverdig garderobe. Samtidig har hun en stil som er lett å la seg inspirere av, og som fungerer vel så bra med innslag av rimeligere plagg.

Anouska Proetta Brandon © Anouskaproettabrandon.com
10 / 31

Anouska Proetta Brandon

Den irske bloggerenAnouska Proetta Brandonstartet bloggen som en personlig dagbok hvor hun skrev om dagligdagse hendelser. Nå er bloggen full av inspirerende bilder, tekst og spennende motestoff.

Thefashionfruit © Thefashionfruit.com
11 / 31

Thefashionfruit

Den italienske bloggeren Veronica Ferraroer basert i Milan og elsker alt som rører seg i motebildet. Under bloggnavnet The fashion Fruit ønsker hun å inspirere alle moteinteresserte, slik at de kan kommuniserer med hverandre gjennom bloggen hennes.

Lella Victoria © Lellavictoria.creatorsofdesire.com
12 / 31

Lella Victoria

Bloggeren Daniellahar en helt unik stil og er rå når det kommer til antrekk lag på lag. Her finner du nesten daglige antrekksposter og ønsker du noe litt annet enn den typiske bloggstilen, så er dette bloggen for deg.

Kyklamasha © Kyklamasha.com/
13 / 31

Kyklamasha

Maria Kolosovajobber som moteredaktør i Harper´s Bazaar i Russland og skriver om alt som rører seg i motebildet, samtidig som hun er rask med oppdateringer fra både motevisninger og av street style.

The chronicles of her © Thechroniclesofher.blogspot.no/
14 / 31

The chronicles of her

På bloggen til Carmen Hamilton finner du massevis av inspirasjon til en feminin stil uten at det blir for jålete. Med lange ben og fargerike skjørt deler Carmen antrekk og updates fra sitt nye liv i Australia.

Elin Kling © Elin-kling.com/the-wall
15 / 31

Elin Kling

Stilkamelonen Elin Kling er svenskenes absolutte fashionista. Med et utseende som både er søtt og rocka på samme tid, modellegenskaper og en særegen stil, er hun raskt blitt en av Skandinavias mest kjente bloggere. I tillegg til stilbilde, gir bloggen også et godt innblikk i hva som skjer i moteverdenen.

Intrigue me now © Intriguemenow.blogspot.no/
16 / 31

Intrigue me now

Skjønnheten bak bloggen har en unik evne til å få klær fra Topshop, River Island, Aldo og Asos til å se fantastiske ut. Slik har du muligheten til å stjele stilen uten å måtte blakke deg helt ut. Følg livet hennes i London og bli inspirert av hennes unike måte å sette sammen plagg på. Hun har sansen for detaljer, spesielle fargesammensetninger og ikke minst: sko!

Lovely-pepa © Lovely-pepa.com/
17 / 31

Lovely-pepa

Den spanske bloggeren Alexandra Pereira er blant de mest populære motebloggerne i Europa, og bloggen er kåret til et av verdens syv mest innflytelsesrike blogger.

Columbine Smille © columbinesmille.com/
18 / 31

Columbine Smille

Høsten 2009 fikk Columbine Smille den ettertraktede jobben som Elin Klings nye assistent, noe som skulle bli starten på hennes motekarriere. Hun har allerede rukket å bli kåret til Sveriges best kledde, blitt en anerkjent moteblogger og kan nå smykke seg med tittelen som moteredaktør for Elin Klings nye magasin. Columbine eksperimenterer ofte med fargesterk makeup, iøynefallende sko og overraskende fargekombinasjoner.

The Northern Light © The-northernlight.com/
19 / 31

The Northern Light

Nordnorske Hedvigblogger under navnet The Northern Light, og er bosatt i London. Garderoben hennes bugner av godsaker fra eksklusive designere, og hun har en evne til å gjøre trender til sine egne. Hedvig har blogget i flere år, men er kanskje ikke så kjent blant norske lesere som hun begynner å bli internasjonalt.

Harper & Harley © harperandharley.com/
20 / 31

Harper & Harley

Sara Donaldson, den australske jenta bak bloggen fokuserer på klassiske, tidløse antrekk som er langt fra kjedelige. Med et uskyldig utseende og superfresh klesstil setter hun sammen unike kreasjoner.

Andy Heart © Andyheart.com
21 / 31

Andy Heart

Bloggeren Ann Kim oser delikate minimalisme både i form av bilder og antrekk. På bloggen finner man tips til enkle og minimalistiske antrekk som samtidig har en casual look.

Fashion Hoax © Fashionhoax.creatorsofdesire.com/
22 / 31

Fashion Hoax

Den halvt franske bloggerenCamille har med en passe avslappet og lite polert look inspirerert med en drøss av flotte antrekk. Her kan man finne påfyll til både hverdag, fest og jobb.

Gary Peppergirl © Garypeppergirl.com/
23 / 31

Gary Peppergirl

Den australske jenta Nicole Warnestartet karrieren med en vintagebutikk i 2009, men er nå mest kjent for bloggen sin. Ikke bare er hun helt rå på å sette sammen antrekk, men også bildene hennes er helt fabelaktige!

Zanita © Zanita.com.au/
24 / 31

Zanita

Zanita Morgan er både modell, blogger og fotograf som nettopp har vært på tur rundt hele Europa. På bloggen deler hun feriebilder og moteinspirasjon av en helt annen verden.

Luxuryshoppers © Luxuryshoppers.net
25 / 31

Luxuryshoppers

Ezgi Kiramer og Lian Kebudi jobber sammen om bloggen. Begge har lang fartstid i motebransjen, og jobber nå som personlige shoppere. I tillegg gjør de stylingjobber og tar konsulentoppdrag. De deler inspirasjon, nyheter i moteuniverset og viser antrekksbilder der de villig vekk blander dyrt og billig.

Lizzy © Lizzyvdligt.com
26 / 31

Lizzy

Bloggeren Lizzy Van Der Ligt inspirerer med sin minimalistiske og elegante stilsans.

Froufrouu © Froufrouu.com
27 / 31

Froufrouu

Nadia Sarwar er kanskje blant de nyeste motebloggerne som man virkelig burde holde et godt øye med. Den britiske designeren unnlater aldri å gi oss en daglig dose med kreative antrekk og flotte fotografier. Det er enkelt og rent, og ikke minst lett å like. La deg inspirere!

Song of style © Songofstyle.com/
28 / 31

Song of style

Aimee Songlever et liv som mange kan drømme om. Hun er på vei til nye destinasjoner hver eneste dag og kler absolutt alt hun hiver over seg.

Vivaluxury © Vivaluxury.blogspot.no/
29 / 31

Vivaluxury

Annabellestartet sin motekarriere som assistent for designeren Elisa Ferare. Elisa hadde en stor innflytelse på både Annabelle og Hollywood-verden. Tilslutt satte Annabelle opp en nettside, og startet å blogge om ting som inspirererte henne. Nå er hun blant de beste bloggerne i verden.

Native fox © Thenativefox.blogspot.com/
30 / 31

Native fox

Bloggen til Jennifer Grace er full av antrekksbilder og moteinspirasjon med en garderobe man bare kan drømme om.

The haute pursuit © Thehautepursuit.com/
31 / 31

The haute pursuit

Bloggeren bak The Haute Pursuitpendler mellom Vancouver, Beijing og New york og skriver om alt som inspirerer henne.

Mer om Trender? Motta Costumes nyhetsbrev