Vårmote: Dette er skoene du skal kjøpe nå
© Anna Stokland

Vårmote: Dette er skoene du skal kjøpe nå

Finn din favoritt blant nyhetene!

I lang tid har sneakers og jordnære sko tronet førsteplassen i skobildet. Vi skjønner godt hvorfor, skoen passer til absolutt alt - og er komfortabel til tusen. Likevel er det en ny yndling som har sneket seg inn, spesielt utenfor moteukene og på catwalken. Den gode gamle støvletten er endelig tilbake, i utallige fargevarianter. Ser man på streetstyle-yndlingene er det de knehøye støvlettene som får mest oppmeksomhet, mens modellene som går rett under knærne er på vei oppover. Både Saint Laurent og Isabel Marant kledde modellene i boots som gikk under kneskålen denne sesongen. Førstnevnte hadde designet boots i lakk og som var malt i glitter. Marant gikk for klassiske modeller i rødt og sort.

Fikk du med deg? De nye streetstyle-jentene alle elsker

© Anna Stokland

Moteikonet og sjefredaktør Emmaunelle Alt bruker alltid bootsene sine til et sort og enkelt antrekk. Streetstyle-jentene derimot, elsker å kombinere trend-bootsene med forskjellige farger og materialer.

Emmanuelle Alt
© Anna Stokland

Vi har funnet de fineste bootsene for den kommende sesongen - enten om du går for de sorte eller de spreke variantene . Hvilken er din favoritt?

Vil du legge litt mer i skoene enn en tusenlapp, er disse absolutt en favoritt. Den grønne varianten skriker Gucci, mens den sorte er mer nedtonet - og passer kanskje bedre til hverdag. Hvilken går du for?

Sko fra Gucci, fra kr 11.800

Disse støvlettene er både klassiske og med en fin detalj. Snøring i topp er fint om han ønsker å bruke skoene til en tettsittende bukse. Skoene er også pene med en kjole over. Støvlettene kommer i semsket skinnimitasjon, og har halv glidelås i siden. Hælhøyde er 10 cm - perfekt til jobbuniformen.

Støvletter fra H&M, kr 499

Lakksko er helt klart i vinden om dagen - hvorfor ikke bare ta den helt ut? Disse vekker oppsikt, så pass på hvordan du styler antrekket. Ton gjerne antrekket ned da skoene er såpass vulgære. Bruk gjerne en oversized genser til, eller et langt skjørt for å veie opp.

Lakkstøvletter fra Nelly, kr 599

Liker du å kunne bruke skoene på en kald vårdag med ujevnt terreng er disse en vinner. De brune skinnskoene holder seg pene sesong etter sesong.

Brun skinnstøvlett fra ETRO, kr 7.800

Vi gleder oss stort til Isabel Marant åpner ny butikk i Oslo. Hun har ofte de mest komfortable og stilsikre skoene, og disse er intet unntak. Få bohem-stilen blandet med nåtidens trend i ett med disse variantene.

Boots fra Isabel Marant, ca kr 5.600