Ukens it-girl: Maria Jernovs

Klassisk, eksperimenterende og kul. La deg inspirere av stilen til den danske motebloggeren Maria Jernov, Adax sitt nye ansikt utad!

Maria Jernov er en av motefotografenes yndlinger, og den danske it-jenta klarer gang på gang å sette sammen inspirerende og moderne antrekk.

På bloggen hennes, Mariajernov.com, ser man tydelig at Maria aldri feiler på antrekksfronten, med sine klassiske og kule looks som oser av personlighet. Nettopp derfor valgte Adax å inngå et designsamarbeid med henne, noe som har resultert i en serie med lekre vesker.

Adax sitt nye ansikt utad er ikke redd for å eksperimentere med uttrykk, eller å leke med farger og tilbehør. La deg inspirere av hennes unike stil – og gled deg til februar, når kolleksjonen slippes i butikk.

Danske Maria ser alltid kul ut, og kler seg i modige, lekre antrekk. Slik som dette, hvor den dyprøde fargen dominerer, med en matchende hatt og veske til.

Veske fra Adax, 2 399 kr

Denne enkle go-to-looken passer til enhver anledning. Maria løfter antrekket med den klassiske silhuetten, nedtonede farger og en liten veske i et oppsiktsvekkende mønster.

Veske fra Adax, 1 699 kr

Her har Maria stylet et par bukser som er høye på livet sammen med den klassiske uniformjakken. Dette nedtonede antrekket har fokus på god kvalitet og et enkelt uttrykk, som passer til mange anledninger.

Veske fra Adax, 1 399 kr

Her rocker den flotte bloggeren et kult antrekk bestående av en fin blondeskjorte, som skaper en perfekt kontrast til de rå bootsene.

Veske fra Adax, 1 999 kr

Nok en gang viser den danske it-jenta hvorfor streetstyle-fotografene elsker henne. De vakre høstfargene passer perfekt til Marias røde hår, og de sorte støvlene gir antrekket en ekstra edge.

Veske fra Adax x Maria Jernov – lanseres i februar 2017!