Ukens nyheter: Høydepunktene du må få med deg

Tidløse sko, glødgivende sminkeprodukter og luftrenser- se noen av sommerens kuleste nyheter!

1. Bedre inneklima på hjemmekontoret

Innendørs forurensning er ikke alltid like lett å oppdage, men støv og smuss kan påvirke klimaet på hjemmekontoret - ikke minst søvnen. Dyson har lansert et lufttårn med 360-graders forseglet filter som ved hjelp av et aktivt karbonfilter fjerner gasser og et HEPA-filter som fanger opp 99,95 prosent av alle mikroskopiske allergener og forurensninger i rommet. I følge Dyson kan luften innendørs være to til fem ganger mer forurenset enn luften utendørs. Hvis du bor i et trafikkerte strøk eller sliter med allergi, kan også åpne vinduer påvirke inneklimaet. Og det er ikke bare en allergiker som kan nyte godt av en luftrenser - ifølge en rapport fra Harvard «Home for Health», er det flere husholdningsartikler, rengjøringsmidler og hverdagslige aktiviteter, som matlaging, som slipper ut gasser du ikke ønsker å ha i hjemmet ditt. I rapporten kommer det også frem at man bør bruke en luftrenser med HEPA-filter som fanger opp allergener og mindre partikler for å bedre luftkvaliteten.
Dyson Pure Cool, 4 790 kr.

2. Sommernegler

Både budsjettvennlig og med god holdbarhet, Rouge Atelier sørger for at hender og tær ser ekstra fine ut pyntet i regnbuens klare farger. Sommerkolleksjonen består av fem nyanser av gult, grønt, oransje, lilla og rosa med inspirasjon fra Paris og byens inspirerende gater. Neglelakkens brede børste sørger for enkel påføring, og etter to strøk er du sikret en farge som varer og fullfører strandstilen i sommer.
Rouge Atelier, 99 kr.

3. Den ultimate sommerkjolen

Bærekraftig mote er blitt noe mer enn en trend, og det elsker vi! Danske Skall Studio lager kjoler av organiske stoffer som både puster og fasonger som er flatterende. Målet til søstrene Julie og Marie Skall som står bak merket er å bane vei for en bærekraftig garderobe av materialer av god kvalitet. Med bevisst tilnærming til design og utvikling, har de skapt et designunivers av uanstrengt, elegant og feminin stil der kvaliteten aldri går på kompromiss med design. De tidløse sommerkjolene står øverst på ønskelisten akkurat nå - og er du på jakt etter den perfekte hvite skjorten bør du ta en titt i nettbutikken til Skall Studio. Der finner du den klassiske skjorten i ulike farger med en passform som både passer til både jeans og skjørt.
SKALL STUDIO, 2 300 kr.

4. Solkysset hud

Vi sverger til forenklede sminkerutiner om sommeren og da er det multiprodukter som gjelder. Makeupartistenes favorittmerke Jane Iredale har lansert en helt multifunksjonell stick i en kremete konsistens som både kan brukes til å markere eplekinn, pynte øyelokk, klappe på leppe og hightlighte områder du ønsker å fremheve med et nydelig fargeslør. Kommer i åtte forskjellige farger og inneholder jojobaolje som glatter ut huden og tilfører fukt når du trenger en touch up etter munnbindet.
Glow Time Blush & Highlighter Stick, 625 kr.

5. Hailey Bieber x Superga

Sneakers er uten tvil et av sommerens viktigste plagg og denne sesongen lanserer Superga en helt nye kolleksjon med supermodellen Hailey Bieber som ambassadør. Klassikerne er allerede kjent for sin karakteristiske, tykke gummisåle og enkle uttrykk. Hailey Bieber sitt preg på et par enkle sko og viser hvordan du kan style dem når det blir for varmt. Vi liker spesielt den lyse sko-varianten med høy ankel som også den siste tiden har gjort sitt inntog i motebildet. Bruk dem med lårkorte kjoler og shorts.
Superga, prisene strekker seg fra 499 kr.