© Alexander Norheim @akerbrygge

Ukens ønskeliste: kamelchic

Nettjournalist Alexandra Sætran går en beige høst i møte!

Enkelte grøsser når høsten nærmer seg, mens andre elsker strikk, lag-på-lag og mørkere toner i garderoben. Vår nettjournalist Alexandra Sætran går for kameltoner denne sesongen, og ønsker å kle seg ton-i-ton i ulike nyanser av brunt. Se favorittene hennes her!

Leste du: 8 delikate topper i ull

  • Denne drømmen av en kåpe kommer nok til å stå på ønskelisten for alltid. Et mer tidløst ytterplagg enn dette finnes nok knapt, men dessverre er den hakket for dyr for lommeboken akkurat nå. Butikkene har likevel en rekke billigere modeller som ligner - men der kvaliteten dessverre er dårligere. Kanskje jeg burde begynne å spare?

Kåpe fra Toteme, 10.000 kroner

  • Jeg er svak for vide bukser, og denne sesongen faller valget på kameltonen. Jeg ønsker å style den med en genser i lik farge, slik at det får ton-i-ton-effekten.

Bukser fra H&M, 499 kroner

  • Jeg får aldri nok av tykke strikkegensere på denne tiden. Oppgjennom årene har jeg gått til innkjøp av både hvite, grå og blå overdeler - men nå savner jeg en genser i brun. Denne tonen er perfekt da den passer både til jeans og sorte løse bukser.

Genser fra Le Maire, ca 5.000 kroner

  • Denne kan jeg bruke til svale kvelder ute, hjemme foran peisen eller på kontoret. Jeg elsker den beige tonen, og kabelstrikken som går på langs.

Tykk ullgenser fra Stine Goya, 2.000 kroner

  • Etter en lang sommer trenger jeg en krukke med litt tryllestøv. Nattkremen fra Decleor redder tørr hud, og etterlater ansiktet mykt og med mye fukt. I tillegg lukter den helt magisk! Ja, takk!

Nattkrem fra Decleor, 335 kroner

  • For å bryte opp antrekk velger jeg et skopar i en sterk rødfarge. Jeg har forelsket med i disse fra Zara. I tillegg er hælen perfekt til dager på kontoret.

Sko fra Zara, 349 kroner

  • Mango har fått inn masse fint undertøy for sesongen. Jeg falt for et sett i fløyel.

BH fra Mango, 199 kroner

  • Jeg mottok en tester av denne øyekremen da jeg handlet på apoteket forleden, og ble positivt overrasket over virkningen. Kremen bekjemper synlige linjer rundt øyeområdet og har en oppstrammende effekt. I tillegg finner du både A-vitamin og antioksidanter fra C- og E-vitaminer som mykgjør huden. Akkurat hva huden min trenger nå som vinteren er på vei med stormskritt.

Øyekrem fra Dermalogica, 445 kroner

  • En passe stor hverdagsveske står på ønskelisten! Det semskede skinnet gjør vesken ekstra fin, og jeg liker at man kan velge mellom to reimer.

Veske fra Decadent, 4.500 kroner

  • Selv om det er høst har heldigvis ikke solen forsvunnet helt. Jeg ønsker meg et par klassiske solbriller som ikke tar for mye oppmerksomhet.

Solbriller fra Weekday, 100 kroner