© Produsentene

Ukens ønskeliste: Tilbake til hverdagen

Vår nettjournalist Alexandra Sætran er tilbake fra ferie, og ønsker seg plagg tilegnet den nye hverdagen

Etter en lang og deilig ferie med blondetopper, sandaler og strandvesker er jeg nå klar for jobbhverdagen. Derfor ønsker jeg med en veske med plass til pc og magasiner, høye hæler til kontoret, en jakke jeg kan bruke både til jobb og på fest - og store gulldobber i ørene. Jeg er klar for en ny sesong! - Alexandra

Fikk du med deg: Endelig kan du kjøpe Dior i Norge

Det nærmeste jeg kommer Hermes akkurat nå er en deilig parfyme! Jeg ønsker meg Eau de Merveilles, da den både lukter godt og gjør seg på badehyllen.

Parfyme fra Hermes, ca 1.000 kroner

Jeg er svak for jakker, spesielt når en ny sesong er i sikte. Denne vil jeg bruke til hverdags, men også på sene sommerkvelder. Hvor fin er ikke fargen?

Jakke fra H&M, 499 kroner

Fløyer, ankellengde og sort - alt i ett, spør du meg!

Bukse fra By Malene Birger, 2.100 kroner

Leste du? Dette er smykket som gjelder nå!

I sommer har jeg gått til innkjøp av to-tre hvite t-skjorter. Nå ønsker jeg meg en som denne, som kan brukes til både skjørt, bukser og under singlettkjoler. Jeg liker fargekombinasjonene, som passer godt til en sen sommer og utover høsten.

T-skjorte fra Ganni, 1.099 kroner

Jeg tror nok denne drømmen av en veske forblir på ønskelisten en stund fremover. Den koster skjorta, men er akkurat slik jeg ønsker at en hverdagsveske skal se ut. De små detaljene rundt kanten og den originale formen gjør den perfekt.

Veske fra Fendi, ca 32.000 kroner

Endelig kan du få kjøpt disse modellene i Norge. På Maanesten i Oslo har de solbrillene i både sort og rød. Ja takk, begge deler.

Solbriller fra Le Specs, ca 1.000 kroner

Zara har gode kopier, og denne gang er det ingen hemmelighet at de har hentet inspirasjon fra Balenciaga. Jeg kan ikke annet enn å falle for fristelsen - disse står på ønskelisten min!

Sko fra Zara, 499 kroner

Akkurat nå har jeg et oppheng i gull - og disse produktene faller i smak.

Øredobber fra Maanesten, ca 1.200 kroner // Smykke fra Annie Berner, 2.500 kroner

Sminkeserien til Oribe er så utrolig vakker, og leppestiften er i akkurat den tonen jeg alltid har lett etter. Resultatet er en kremet farge som passer både kontoret og fest.

Leppestift fra Oribe, ca 450 kroner