SKAM-Vilde med podcast
© NRK

Ulrikke Falch aktuell med podcast

Det er ingen tvil om at Ulrikke Falch har mye på hjertet - hør første episode her!

Etter rollen som Vilde Lien Hellerud i NRK-serien SKAM, har Ulrikke Falch markert seg med sterke synspunkter om teamer som kroppspress og spiseforstyrrelser. Nå fortsetter hun kampen i en podcast over ti episoder.

Ulrikke Falck med podcast
© NRK

– Podkast-serien Ulrikkes Univers skal være motivert av nysgjerrighet og undring med utgangspunkt i mine egne erfaringer, forteller Ulrikke Falch til NRK.

– Podkasten er blitt veldig ærlig og nær. Den involverer menneskene i livet mitt og problemstillinger jeg selv har stått ovenfor, forteller Falch som håper å inspirere til samtaler og konfrontasjoner i lytternes liv.

Fått med deg? SKAM-Eva dukker opp i norsk film!

I de 10 episodene som kommer ut skal hun snakke med venner, familiemedlemmer, eks-kjærester, eksperter og folk hun beundrer om ulike teamer. Den første episoden handler om sinne.

«Jeg har alltid fått høre at jeg er en sint jente. Da jeg spilte fotball og basketball som liten, fikk jeg alltid beskjed om å roe meg ned. Ikke hiv ballen for hardt, ikke spill så tett i forsvar, ikke ta sklitaklinger, ikke ta så mye plass. Det var ingen av gutta som fikk beskjed om å roe seg ned. Hvorfor er det sånn?» starter Ulrikke Falch sin første episode med hvor faren er invitert som gjest.

Hør den første episoden avUlrikke Univers her.