Valentino åpner butikk Oslo Norge

Valentino har åpnet butikk i Oslo

Dette har vi ventet lenge på!

Nå trenger du ikke dra til utlandet for å kjøpe Valentinos Rockstud stiletthæler med nagler lenger - fredag 26.oktober kl. 10 åpner det italienske luksusmerket egen butikk i Nedre Slottsgate, i de gamle lokalene til Hermès på Steen&Strøm varemagasin.

– Det er første gang vi åpner en butikk som ikke finnes i København, sier Marius Møller, daglig leder for Group 88.

Det danske selskapet Group 88 opererer i alle de tre skandinaviske landene og representerer internasjonale luksusmerker som Gucci, Alexander McQueen, Bottega Veneta, Burberry, Loewe, Mulberry og Saint Laurent. Flere av disse merkene har allerede egne butikker i Oslos populære handlegate som eies av Promenaden Fashion District.

Den 99 kvadratmeter store butikken er et viktig skritt i utviklingen av merkevaren og spesielt i Skandinavia der vi ser at etterspørselen har økt, står det i en pressemelding.

I første omgang vil du finne sko og tilbehør i butikken, men etterhvert klær fra den rimeligere ready-to-wear-kolleksjonen til Valentino. Så nå er det bare å fylle opp ønskelistene til jul!

På ønskelisten: Kjole, veske og sneakers fra Valentino.

– Vi er allerede i gang med planleggingen av neste bølge av nyetableringer, avslører Møller og vi kan ikke annet enn å glede oss!