valentines dagen antrekk romantisk look
© Anna Stokland og produsentene

4 romantiske antrekk

Kopier catwalkens svar på våren

Hvis du vil kle deg romantisk og sukkersøtt, er den rosa paletten perfekt for en sesong som dette. Hva er vel ikke mer romantisk enn et antrekk som er rosa fra topp til tå? Om det blir i det meste laget, kan du bruke en topp i en annen farge for å tone ned.

Limited Edition sko fra By Malene Birger kr 5199 // BH fra Bikbok kr 149 // Bukse fra Apiece Apart kr 2450 // Genser fra Dorothee Schumacher kr 5500

Philosophy SS17
© Anna Stokland og produsentene

Vil du leke med mønster og fargekoder, kan en topp som dette piffe opp antrekket på 1-2-3. Jeansen er med på å tone ned toppen, som ofte er nok i seg selv.

Body kjole med mønstermiks fra Zara kr 299 // Jeans fra FRAME fra Net-a-porter kr 2800 // Sko fra Eurosko kr 1499

Victoria Beckham SS17
© Anna Stokland og produsentene

Selv om den romantiske stilen ofte forbindes med rødt og rosa, er det like romantisk - om ikke mer - i kle seg sofistikert og sexy. Den lille sorte redder som sagt en hver setting.

Sort kjole fra Ganni kr 1899 // Ring fra Love Stories kr 160 // Støvletter fra Mr by Man Repeller kr 6000 // BH fra H&M kr 179

Pink Red Valentine Oultfit
© Anna Stokland og produsentene

Rødt er sett i trendbildet i et par sesonger nå, og gjelder fortsatt. Om du føler antrekket blir for glamorøst, kan du style det med flate sko. Lek deg med ulike fargepaletter, teksturer og materialer - som Dior gjorde i sin SS17-kolleksjon.

Veske fra mango i rød og rosa, 299 kr // Genser i rød med insatt choker fra Zara, 79 kr // Mørkere rødt skjørt, 559 kr.