Vårens 10 mest inspirerende motekampanjer

La deg fascinere av de største motehusenes vår- og sommerkampanjer her!

Chanel
1 / 10

Chanel

De to supermodellene Saskia de Brauw and Joan Smalls har hovedrollen i vårens kampanje fra Chanel. Karl Lagerfeld er mannen bak den lekre kampanjen i sort-hvitt, som er skutt i Antibes i Frankrike. Stylingen er gjort av tidligere sjefredaktør for franske Vogue, Carine Roitfeld.

Dolce & Gabbana
2 / 10

Dolce & Gabbana

Det ikoniske motehuset Dolce & Gabbana sparer ikke på kruttet i sine reklamer for vår- og sommerkolleksjonen. Den anerkjente motefotografen Giampaolo Sgura har prøvd å gjenskape skjønnheten ved enhver italiensk familie. Både skuespilleren Monica Bellucci og supermodellene Bianca Balti og Simone Nobili er med i kampanjebildene.

Gucci
3 / 10

Gucci

Tilbake til 20-tallet og The Great Gatsby, takk! Den vakre supermodellen Abbey Lee Kershaw fronter Guccis vår- og sommerkampanje sammen med Karmen Pedaru. Bildene er tatt av Mert & Marcus.

Mulberry
4 / 10

Mulberry

Mulberrys nye kampanjebilder er skutt ved Storbritannias Brighton Beach. Bildene er tatt av den anerkjente fotografen Tim Walker, og det er tredje gang han gjør en hel kampanje for det britiske merket. Denne sesongen er Mulberrys modeller ingen ringere enn Frida Gustavsson og Lindsey Wixson, som lener seg elegant mot gigantiske, kaotiske smeltende iskremer og godteristenger.

Versace
5 / 10

Versace

Donatella Versace byr på en supersexy sommer med denne kampanjen. Supermodell Gisele Bundchen har flere ganger vært frontfigur for merket. Her er hun fotografert ved et basseng i Sonoran-ørkenen i California. Fotografduoen Mert Alas og Marcus Piggott har foreviget den flotte kampanjen.

Prada
6 / 10

Prada

Nok en gang har fotograf og filmregissør Steven Meisel skapt magi med fotolinsen sin! Pradas sommerkampanje kunne ikke vært hetere. Med fargesterke detaljer og referanser til 50-tallet, poserer de sexy supermodellene Natasha Polly, Meghan Collison, Elise Crombez, Ymre Shekema og Kathryn Kruger på en retro-bensinstasjon.

Alexander McQueen
7 / 10

Alexander McQueen

Alexander McQueen er kjent for sin ekstravaganse, noe som vi igjen fikk bekreftet under visningen av vår- og sommerkolleksjonen. Alt takket være sjefdesigner Sarah Burton som gjør en fabelaktig jobb for det britiske merket. Her er McQueens nyeste kampanje som inkluderer modellen Bijoch Zuzanna som ser helt engleaktig ut. Fotografen bak er David Sims.

Louis Vuitton
8 / 10

Louis Vuitton

Louis Vuittons vår- og sommerkampanje er skutt av Steven Meisel, som også er mannen bak Pradas innbydende reklameplakater.

  • Alle toner og teksturer i kolleksjonen, det vakre ved den, de lyse elementene, og lagene av organza - er alle gjenskapt i disse fantastiske bildene av Steven Meisel. Det er en veldig myk og veldig søt, men samtidig svært modig og grafisk kampanje, sier kreativ leder for Louis Vuitton, Marc Jacobs.
Isabel Marant
9 / 10

Isabel Marant

Den vakre modellen Arizona Muse blender oss med sitt smil i Isabel Marants nye sommerkampanje for 2012. Nøkkelord for kolleksjonen er batikkmønstre og broderte jakker. Bildene er tatt av Inez Van Lamsweerde & Vinoodh Matadin.

Miu Miu
10 / 10

Miu Miu

Den australske skuespilleren Mia Wasikowska er Miu Mius nye ansikt i sesongens kampanje. Mia er mest kjent for sin rolle som Alice i Tim Burtons Alice i Eventyrland og dette er hennes første, store kampanje. Den sukkersøte stylingen kler Mias utseende perfekt.