Vårens 12 fineste vesker

Enten du går for budsjett- eller luksusvarianten, er veskene denne sesongen vel verdt investeringen!

Invester i en flott veske blant disse favorittene.
1 / 13

Invester i en flott veske blant disse favorittene.

Vesken står i fokus denne sesongen. Finn din favoritt, enten det er en shopper, den perfekte festivalvesken eller en mer elegant variant.

I skinn
2 / 13

I skinn

En retroinspirert skinnveske med rå glidelåsdetaljer. Praktisk og klassisk, og den perfekte crossbody-vesken man kan bruke til hverdags.

Veske fra Filippa K, 1.400 kr.

Clutch
3 / 13

Clutch

Clutcher i store og små varianter kommer man ikke utenom denne sesongen. Denne plommefargede fra Lycke har en budsjettvennlig pris også.

Veske fra Lycke, 399 kr.

Shopper
4 / 13

Shopper

En stor og lekker shopper i en sommerlig farge? Ja, takk! Denne fra Zara har plass til alt man trenger og prisen er særdeles hyggelig.

Veske fra Zara, 299 kr.

Investeringen
5 / 13

Investeringen

Ok, så har vi ikke alltid råd til designervesken, men det er lov å drømme seg bort. Denne lekre skinnvesken fra Marni står høyt oppe på ønskelisten.

Veske fra Marni, 4.600 kr.

Solgul
6 / 13

Solgul

Gå sommeren i møte med en solgul veske. den perfekte kombinasjon til sesongens sarte pasteller.

Veske fra Zara, 799 kr.

Diskret
7 / 13

Diskret

Denne klassiske, duse vesken fra Mulberry vil du ha glede av i mange år fremover. Så på lang sikt, kan innkjøpet forsvares med at den var vel verdt investeringen!

Veske fra Mulberry, 8.500 kr.

Nude
8 / 13

Nude

Pudderfarger og pasteller går hånd i hånd. Denne lekre skinnvesken fra Pieces vil bare bli finere og finere i skinnet med tiden.

Veske fra Pieces, 1.099 kr.

Selskapsvesken
9 / 13

Selskapsvesken

Små vesker som denne fra Mango, gjør seg like godt til hverdagsbruk som på fest. Kombiner den til et rocka antrekk på jobb eller til sommerkjolen på kveldstid.

Veske fra Mango, 349 kr.

It-vesken
10 / 13

It-vesken

Disse veskene har mang en blogger lagt sin elsk på - og ikke uten grunn. Den er både praktisk og klassisk, men med et oppdatert utrykk.

Veske fra Cambridge Satchel Company hos www.asos.com, 1.107 kr.

Frynser
11 / 13

Frynser

Denne skinnvesken fra H&M er det perfekte tilbehør til den avslappede festivalstilen. Sammen med et par avklipte olashorts, lave ankelstøvler og en løs t-skjorte er du klar for musikkfest!

Veske fra H&M, 799 kr.

Klassisk
12 / 13

Klassisk

Luksusvare fra Tod's. Men du får mye for pengene. Dette er en veske som er designet for å tåle tidens tann - både med tanke på materiale og utseende.

Veske fra Tod's hos www.mytheresa.com, 7.900 kr.

Rocka byjente
13 / 13

Rocka byjente

Den klassiske City-vesken fra Balenciaga kommer i nye farger og kvaliteter hver sesong. Denne pastellfargede varianten toner ned et ellers sommerlig og søtt antrekk.

Veske fra Balenciaga hos www.mytheresa.com, 8.645 kr.