Trendy og vanntette vårjakker

Disse fine jakkene holder både vannet ute og stilen inne!

Det er tid for å pakke bort den tykke boblejakka til fordel for noe lettere.

I vår kan du drømme deg bort i fargerike 60-tallskreasjoner. Primærfarger som rødt og blått dominerer, mens helhvite plagg umiddelbart gjør deg til gatas kuleste popdronning. La deg inspirere av Twiggy og Andy Warhol, pop art og The Factory.

Her er tre jakker fra Didriksons som garantert gir deg den riktige 60-tallsfølelsen:

Mizzie – den perfekte trenchcoat

Trenchcoaten er en 60-tallsklassiker vi aldri går lei av. Den kommer tilbake hver vår og høst, i ulike farger og fasonger.

Denne sesongen ønsker vi oss en trench som gir oss lyst til å danse bortover gata mens vi nynner til gamle Beatles-hits. Didriksons Mizzie er en tidløs utgave av den klassiske trenchcoaten. Den er vanntett og tåler dermed de hyppige værforandringene vi er så vant til.

Kåpen kommer i hvit, knallgul og svart.

Mizzie trenchcoat fra Didriksons.

Kommer i fargene hvit, gul og sort.

Folka Parkas – rett fra kafé til fest

Du har sikkert ofte irritert deg over hvor vanskelig det kan være å finne ytterjakker som passer til alle dagens gjøremål.

Folka Parkas er løsningen! Like fin til sneakers som til høye hæler. Med denne kan du føle deg fresh på jobb uten å være redd for en plutselig regnskur på vei hjem.

Den røde versjonen gjør deg til et umiddelbart blikkfang, mens den sorte, hvite eller olivenfargede utgaven gir en mer nedtonet profil.

Folka parkas fra Didriksons.

Kommer i fargene oliven, hvit, sort og rød.

Hilja – En klassisk favoritt

60-tallet er kjent for rene linjer og feminine snitt. Se for deg Audrey Hepburns ikoniske eleganse.

Hilja er klassisk sort jakke som garantert sklir rett inn i garderoben. Den passer like godt til jobb som lange spaserturer og kafébesøk. Lengden og fasongen er flatterende på de fleste figurer. Kombiner den med detaljer i rødt eller gult for å få den rette pop art-looken.

Annonsørinnhold: Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Bonnier Creative Studio.