Vero Moda og Tone Damli med ny vårkolleksjon

-Mitt yndlingplagg er den hvite skjortekjolen, den er lett å style både opp og ned.

TONE DAMLI x VERO MODA er inne i sin fjerde sesong med kolleksjonssamarbeid denne våren. Kolleksjonen kalles «Tones favoritter» og består av håndplukkede favoritter fra VERO MODAs vårkolleksjon av Tone Damli.

Hvit kjole, 399 kr.

4 kjappe med Tone Damli:

Hva er ditt yndlingsplagg fra kolleksjonen?

Mitt yndlingsplagg i den siste delen av kolleksjonen er den kvite skjortekjolen. Den er lett å style både opp og ned, og ikkje minst så er det eit komfortabelt plagg. Bankers.

Hvilke trender følger du denne våren?

Eg er veldig western-inspirert. Dette er ein stil eg alltid har elska. Eg er jo ei country-jente innerst inne. Eg er også veldig svak for sett, så cordfløyelssetta i kolleksjonen vil bli brukt ein del!

Du er nå ute med din fjerde kolleksjon i samarbeide med Vero Moda, har du endret syn på mote og design siden dengang du først startet samarbeidet?

Det er veldig spennande å vere ein del av Vero Moda. Eg har fått meir innsyn i prosessen ved å lage kolleksjonar, og kor mykje som ligg bak.

Hva holder du på med for tiden?

For tiden jobbar eg i studio med ny musikk, og det er så deilig! Det er herlig å få vere kreativ. Eg jobbar mot ein litt ny genre, det er veldig spennande.

Turkis lang blomsterkjole, 599 kr.

Kolleksjonen bærer preg av vårlige blomsterprint, crispy bomull, cordfløyelssett i freshe farger og sporty referanser. «Tones favoritter» vil være tilgjengelig i alle VERO MODA-butikker fra 26. mars med priser fra 299,95 kr og opp.

Grønn knelang kjole, 499 kr.

Sett i pastell lilla. Jakke, 499 kr og skjørt 299 kr.