Trend: Nettingvesken som gjelder nå

Trend: Vesken som gjelder nå

Nettingvesken er å se overalt denne sesongen!

Nettingvesken gjorde inntog i moteverdenen denne sommersesongen. It-vesken var ikke til å unngå på stranden, i parken eller gatelangs i storbyene. Fra å være et handlenett, ble vesken plutselig omtalt som en revolusjon. Den er billig, bærekraftig og ekstremt trendy. Nå er nettet oppgradert med en ekstra veske, noe som gjør den mer brukervennlig - og klar for sommeren.

En rekke motehus har latt seg inspirere, og kjedebutikkene er like rundt hjørnet. Vil du lage vesken selv derimot, er det ekstremt enkelt å lage en kopi. Alt du trenger er et handlenett og en liten veske i skinn (noe vi tipper du allerede har liggende i skapet).

© @jeanettemadsen

Under moteukene denne sesongen er det flere fashionistaer som er avbildet med den nye it-vesken, både gatelangs og på stranden. Det er ingen ting i veien for å bruke vesken til penere tilstelninger nå som den er oppgradert.

Nå er den noe av det mest trendy du kan bruke. Vi har funnet et par som har havnet høyt på ønskelisten:

Ps: Hvis du er redd for at sakene dine skal falle ut, kan du putte småting som nøkler, leppestift og mobil i en veske eller toalettmappe, og legge den i nettingvesken.

Nett fra H&M, 139 kr.