© Anna Stokland

Vintermote: 8 delikate ulloverdeler

Det er ikke alltid like lett å style tykke ullgensere som klør. Derfor har vi plukket ut 8 tynne ullfavoritter du kan bruke som lag-på-lag.

Har du noen gang angret for genservalget på grunn av kløe, at genseren er for tykk - eller at den klumper under jakken? Frykt ikke, vi har funnet løsningen. Denne sesongen bugner butikkhyllene over med tynne og delikate ullgensere som varmer - og som passer under både cardigans, dressjakker og andre ytterplagg. Vi har gjort et utvalg på de aller peneste i forskjellige fargetoner.

Leste du?Tone Damlie samarbeider med dansk gigantkjede

En passe feminin og søt topp i 100 prosent merinoull. Dette produktet er merket med kvalitetssymbolene Woolmark og svanemerket, som forsikrer om kvaliteten på produktet.

Genser fra Cubus, 299 kroner

En t-skjorte i merinoull er perfekt til å ha under tykkere gensere, eller å bare bruke som en fin topp. Hanneli Mustaparta samarbeider med Pierre Robert denne sesongen, og har designet flere ullplagg som passer perfekt til både hverdag og fest. Toppen har et feminint snitt og en rund, flatterende utringning, noe som gjør at den kan brukes i alle typer tilstelninger.

Topp fra Hanneli Mustaparta x Pierre Robert, 329 kroner

Gå for den sporty stilen, og invester i en genser du kan bruke på hytta - eller under en favorittgenseren din.

Genser fra FALKE, 810 kroner

Den perfekte afterski-genseren, eller hva? Uansett er den superkul til den kommende årstiden, og alle skiturene man planlegger mot vinteren.

Genser fra Fusalp, 2.330 kroner

Wool Land har en rekke feminine og varme topper, både med lange ermer og uten, med eller uten de feminine volangene. Vi elsker fargetonen, som gjør seg mote den ellers så grå årstiden.

Genser fra Wool Land, 899 kroner.

En kroppsnær singlett er genialt om du ønsker å ha den under et plagg for å varme. Gå for en modell i hvitt, så det ikke syns gjennom.

Singlett fra Lindex, 249 kroner.

Du kommer ikke unna pologenseren i år! Den er supertrendy, og gjør seg under en blazer, en v-halset tykk genser eller bare under boblejakken. Gå for en modell i ull, slik at den varer i sesong etter sesong.

Genser fra Max Mara, ca 2.500 kroner

Days Like This har i år kommet med en rekke gode og deilige plagg i merino-ull. Overdelene kommer også i matchende bukser. Ja, takk!

Genser fra Days Like This, 499 kroner