© Helena Christensen

Zalando med ny kampanje

#wearenext representerer de endeløse mulighetene for Generasjon Z!

København viser seg på sin beste side, når Zalando åpner Copenhagen Fashion Week med utstilling og god lunsj på Statens Museum for Kunst. For første gang lanserer nettbutikken en fotoutstilling, der de satser på Generasjon Z. Fotografen som står bak bildene, er ingen ringere enn toppmodell Helena Christensen - som også åpner eventet iført en nydelig rød kjole med volanger.

«Jeg visste at dette var en jobb jeg ville bli kreativt inspirert av,» sier Helena Christensen om fotograferingen av kampanjen.

«Jeg liker nysgjerrige hoder, noe barn og unge mennesker har; de ser på livet og andre med et frisk og åpent sinn. Jeg håper jeg aldri mister min egen nysgjerrighet.»

Profilene i kampanjen er unge skuespillere, artister og modeller som er vokst opp med kjente foreldre - og som nå profilerer seg innenfor kunst og mote selv. I kampanjen ser vi blant annet sønnen til Helena, som er en av representantene, Mingus Christensen. Dette er første gang Mingus har sagt ja til å fronte en kampanje noen sinne. De andre kreative sjelene er Blue Lindeberg, som er datteren til designer Johan Lindeberg og Valter Skarsgård som er den yngste sønnen til Stellan Skarsgård.

Fra Norge er det Tome Harket som er representert. Hun er datteren til musikeren og komponisten Morten Harket.

På sin private Instagram-profil skriver Tomine Harket "this was so awesome to be apart of! Thank u Zalando". Det er tydelig at hun er stolt over fotografen bak kolleksjonen når hun skriver "@helenachristensen took this photo of me, i mean... how dope is that?" under et annet bilde hun har publisert iført en dressjakke som selges på Zalando - og det er ikke vanskelig å skjønne - bildene ser fantastiske ut, og Helena er blant toppmodellene som regjerte på 80-tallet. Klart det er stas å bli avfotografert av en legende! Helena har hatt en fantastisk karriere som modell og fotograf. I dag pendler hun mellom New York og København, og er i byen for anledningen.

Les også: - Selvfølgelig bryr jeg meg om utseende, sier Tomine Harket.

© Helena Christensen
© Helena Christensen

Definert av deres eget talent har artist Tomine Harket, artist og modell Blue Lindeberg, skuespiller Valter Skarsgård, musikeren Hugo Helmig og filmskaper Mingus Reedus for første gang gått sammen for en internasjonal kampanje. Kampanjen heter «We Are Next». Under lunsjen som ble arrangert i forbindelse med lanseringen, var vi så heldige å få høre to sanger fremført av Hugo Helmig.

*Vi gjør oppmerksom på at deler av kostnadene i forbindelsen med denne artikkelen, er dekket av Zalando. Alt som publiseres, er likevel vurdert på et fritt og uavhengig journalistisk grunnlag.