Zara åpner ny butikk

Zara åpner ny butikk

Gigantkjeden åpner sin tredje butikk i Oslo!

Den spanske klesgiganten er kjent for sin lynraske produksjonstid og kopiering av dyre designerplagg, med to leveranser i uken.

Flere it-girls, kjendiser og blant annet Hertuginne Kate har blitt sett i antrekk fra den spanske kjeden under store begivenheter. Med en strategi om å være tidlig ute med trender fra catwalken, er de flinke til å rekonstruere snitt og fasonger til en brøkdel av prisen på luksusvaren. Tidligere i år lanserte Zara også en studiokolleksjon av de finere materialene.

Fått med deg?Zara Home åpner to timer unna Oslo!

Den nye Zara-butikken åpner på Sandvika Storsenter i 2018, og vil romme over 3.000 kvadratmeter på to etasjer, med kolleksjoner for både dame, herre og barn. Dette er den første butikken som åpner på ett av Olav Thon Gruppens kjøpesentre.

Les også: Tørr og sensitiv hud? Her er redningen!

Visste du:

  • Som mange andre gigantkjeder fyller ikke Zara opp hauger av klær på lageret. I stedet bestiller butikksjefene opp mer av plagg det er stor etterspørsel etter, som blir distribuert over natten.

  • Mesteparten av produksjonen foregår i Spania, men også i Portugal og Marokko. Slik kan varene leveres raskt i butikk etter de store motevisningene.

  • Zara er en av de største klesgigantene i verden. Den spanske kleskjeden har et nettsalg i 27 av sine 80 markeder, mens H&M i 13 av 55 markeder, melder Channel Newsasia.

Les også: Mirakelproduktet som fikser huden din på én uke!