Zara-plaggene som har solgt mest

Zara er ikke bare en favoritt blant moteinteresserte - it-jentene elsker også den spanske klesgiganten!

Den spanske klesgiganten er kjent for sin lynraske produksjon og kopiering av dyre designerplagg, med to leveranser i uken. Flere moteinteresserte har Zara som sin favorittbutikk, og plaggene har flere ganger blitt sett på stilikoner som blant annet Olivia Palermo og Leandra Medine, for å ikke nevne Hertuginne Kate som har skapt overskrifter i motepressen.

Trendplagg på salg: Dette bør du sikre deg!

Dette er de mest solgte plaggene til Zara:

Jakken

Jakken som ble kjent under navnet «That Coat» behøver ingen introduksjon, da den allerede er blitt vist utallig mange ganger på diverse Instagram- og Pintrest-profiler.Jakken fikk til og med sin egen Instagram-profil, og var sommerens desidert mest populære jakke.

zara that coat
© zara.com

Pysjamas

Når stilikoner som Olivia Palermo viser seg i plagg fra Zara, vet du at det får utslag, dessuten hadde man aldri klart å gjette at det hvite pysjsettet faktisk var fra Zara.

Vårtrender: Disse 5 bør du merke deg!

olivia palermo hvite dress zara
© GettyImages

Treningsbuksen

Athleisure-trenden å svirre da kjendisene viste seg offentlig i treningsklær. Fler av it-jentene kastet av seg jeansen, og hoppet inn i treningstøy - selv før de skulle på motevisning. Da Olivia Palermo viste seg i den stripede buksen fra Zara, ble den raskt til ett it-plagg og kombinert til jobbuniformen.

Olivia under moteuken: Fullstendig antrekk fra Zara!

olivia palermo zara
© GettyImages

Bohem-blusen

Denne blusen kunne like godt vært fra franske Isabel Marant, men enda en gang kan Zara ta all æren. Da bloggeren Leandra Medine, også kjent som Manrepeller utnevnte blusen til et av de fineste blusene hun noen gang hadde eid, gjorde den seg historisk og solgte ut av butikkene på få sekunder.

manrepeller zara
© manrepeller.com