12 bøker den moteinteresserte bør lese!

Vil du lese om motehistorie? Eller kanskje se arbeidet til designere og fotografer opp gjennom tidene? Da er dette bøkene for deg.

The little dictionary of fashion
1 / 12

The little dictionary of fashion

I denne boken får du blant annet motetips, og mange vil kalle det en guide til hvordan man blir chic. Her lærer du alt fra hvordan du kan kle deg til hvordan du knytter skjerfet på en perfekt måte.

The little dictionary of fashion av Christian Dior, 149 kr.

På utkikk etter ny jakke? Her er 8 favoritter!

Tim Walker pictures
2 / 12

Tim Walker pictures

Tim Walker er motefotograf og har tatt bilder for mange ledende motemagasiner i verden. I denne boken har han samlet bilder og kollasjer fra karrieren sin, samt personlige bilder. I tillegg til bildene har han lagt ved quotes fra han selv, moteredaktører og modeller.

Tim Walker pictures av Tim Walker, 450 kr.

The glass of fashion
3 / 12

The glass of fashion

Denne boken ble orginalt publisert i 1954 av fotografen Cecil Beaton. Fotografen har laget en samling av de mest inspirerende menneskene og personlighetene i motebransjen på 40 og 50-tallet.

The glass of fashion av Cecil Beaton, 210 kr.

Har du sett? Dette er trendfrisyren alle vil ha!

In your face
4 / 12

In your face

Mario Testino er et stort navn i moteverdenen, og han er en av de fremste motefotografene i bransjen. I denne boken har han valgt ut noen av de beste bildene gjennom sin karriere. I tillegg til denne boken har han også laget flere, blant annet en med kun bilder av supervakre Kate Moss.

In your face av Mario Testino, 315 kr.

Marc Jacobs
5 / 12

Marc Jacobs

Denne boken dekker Marc Jacobs' tidlige karriere. Alt fra utdanningen til han ble Marc by Marc. Her kan du lese hemmeligheten om hvor han henter inspirasjon og hvordan han gjorde varemerke til verdensledende.

Marc Jacobs av Bridget Foley, 160 kr.

Dette må du se: Denne hårstrikken gir Hollywood-krøller!

The woman I wanted to be
6 / 12

The woman I wanted to be

Dette er biografien til en av moteverdenens mest inflytelsesrike damer, Diane von Furstenberg. Hun forteller hvordan hun har kommet seg dit hun er i dag. Samtidig som du får lure motetips og inspirasjon mellom permene.

The woman I wanted to be av Diane von Furstenberg, 155 kr.

In Vogue: The illustrated history of the worlds most famous fashion magazine
7 / 12

In Vogue: The illustrated history of the worlds most famous fashion magazine

Historien om hvordan Vogue gikk fra å være på bunnen til der det er i dag. Denne boken har blant annet med de mest ikoniske forsidene gjennom tidene, og er den perfekte boken for en hver person som er interessert i historien bak suksessen.

In Vogue av Alberto Olivia og Norberto Angletti, 555 kr.

Stylingtips: Her er 5 tips du bør kunne!

Irreverent
8 / 12

Irreverent

Denne boken tar deg med gjennom karrieren til modellen, moteskribenten og tidligere redaktør for franske Vogue, Carine Roitfeld. Hun har blant annet jobbet for både Gucci og Yves Saint Lauren, og blitt fotografert av selveste Mario Testino. Carine Roitfeld er et navn man husker fra moteverdenen, og som en hver moteinteressert burde lære mer om.

Irreverent av Carine Roitfeld, 550 kr.

Chanel
9 / 12

Chanel

Denne boken tar oss med gjennom historien om hvordan Chanel gjorde merket sitt så berømt og ettertraktet, og forteller om de tre revolusjonerende kategoriene: Chanel fashion, Chanel perfume og Chanel Jewelry.

Chanel av Francois Baudot og Francois Aveline, 470 kr.

The fashion book
10 / 12

The fashion book

I denne boken får du innblikk i moteverdenen og menneskene som var med på å bygge den opp. Boken er fylt med minnerike bilder fra moteverdenen opp gjennom tidene, samt ikoniske mennesker som designere, modeller, fotografer og kjendiser som har satt sine spor i motehistorien.

Har du sett? Gigi Hadid har klipt lugg!

Influence
11 / 12

Influence

De berømte Olsen tvillingene guider oss gjennom deres syn på mote og stil, samtidig som de har med intervjuer av Karl Lagerfeld, John Galliano og Diane von Furstenburg, for å nevne noen.

Influence av Mary-Kate Olsen og Ashley Olsen, 265 kr.

The world according to Karl
12 / 12

The world according to Karl

Designeren Karl Lagerfeld er kjent for å ha et litt mystisk preg over seg når han går rundt i den svarte dressen og solbrillene sine. I denne boken åpner han seg opp og snakker om alt fra mote, kvinner, livet, bøker og ikke minst Chanel.

The world according to Karl, 235 kr.

Har du sett? Dette er de fineste bikiniene i butikk nå!

**Vil du motta invitasjoner til eksklusive kundekvelder?**MELD DEG på vårt nyhetsbrev her!