© @annijor

12 flotte kjoler til høsten

Selv om været bare blir kaldere og kaldere, betyr ikke det at kjolene burde legges vekk. Vi har funnet 12 flotte kjoler som er helt perfekte til den kalde høsten.

Det norske høstværet er kanskje ikke det man forbinder med kjoler. Likevel er det ingen grunn til å pakke ned kjolene helt enda. Kjoler kan faktisk brukes året rundt - så sant du styler det til sesongen. En varm vinterjakke eller et par høye støvletter er perfekt når du skal style høstkjolen.

Vi har samlet sammen tre kategorier med ulike kjoler som er perfekte til høsten.

Polokjoler: Den sporty kjolen

En polokjole gir både et sporty uttrykk, samtidig som at den tykke bomullen er ett hakk varmere enn de luftige sommerkjolene vi dessverre har lagt bakerst i klesskapet. Kombiner polokjolen sammen med en strikkegenser, et par varme strømpebukser og et par knehøye støvletter.

Strikkekjoler: Det varme valget

Det mest åpenbare kjolevalget er uten tvil den strikkede versjonen. Den både varmer og er elegant. Kombiner den sammen med et sjal og et par boots, så holder du deg varm og stilfull når høstværet står på for fullt.

Sensommerkjolen

En vakker, mønstret sensommerkjole med lange ermer lyser den mørke høsten opp. Se etter flotte mønstre og høstfarger, eller finn en av sommerkjolene fra skapet frem og kombiner den sammen med masse deilig og varm ull. Da behøver du ikke å gå på kompromiss med kulden.