6 fine antrekk til sesongens julefester

Glitter, klassisk eller kul? Bli klar til årets julefester med et av disse 6 antrekkene.

Julen nærmer seg med stormskritt og det samme gjør forberedelsene til det perfekte julefest-antrekket. Har kleskrisen allerede har ramt deg eller mangler du kanskje bare litt inspirasjon?

Uavhengig om du er fan bukser, kjoler eller matchende sett, forsøker vi å redde deg ut av kleskrisen og har derfor satt sammen 6 fine antrekk – og et av disse vil garantert falle i smak.

Det elegante antrekket

Man kan aldri ta feil av en elegant, sort kjole. Kombinér den med et par røde jule-sko, en fin veske og hold varmen med en blazer.

Det herre-inspirerte antrekket

Dressen, som er en av sesongens største trender, er også et opplagt valg til julefesten. Knepp blazeren igjen eller la den være åpen med en hvit skjorte under og piff opp antrekket med et par høyhælte sko, fine smykker og en kul veske.

Det kule antrekket

Du kan også bruke dine favoritt-jeans til julens festlige anledninger. Piff dem opp med en kul topp, et par loafers og en fin veske.

Det klassiske antrekket

Et par klassiske dressbukser og en hvit skjorte finnes i nesten alles garderober og kan redde enhver kleskrise. Fullfør antrekket med noen fine smykker og et par av sesongens sko-favoritter: de langskaftede støvlene.

Det glitrende antrekket

Ingenting sier Party mer enn glitter og derfor burde du ikke holde tilbake når det gjelder glitrende plagg og tilbehør til årets julefester. Glitter og paljetter er en hit denne sesongen, så det er masse å velge mellom på butikkhyllene. Hopp for eksempel i et matchende sett bestående av bukser og en topp - og fullfør settet med et par store øredobber og et par sandaler med hæl.

Det fargerike antrekket

Motebildet er fylt med pangfarger denne sesongen, så hold ikke igjen når du skal finne antrekket til de kommende julefestene. Hopp for eksempel i en grønn kjole, og fullfør det fargerike antrekket med tilbehør i komplimentærfarger. En dyp rosa/lilla farge på både øredobber, veske og sko vil få den grønne kjolen til å poppe. Lek deg med ulike komplementærfarger eller gå fullstendig bananas på fargespekteret!