© Anna Stokland

Alexa Chung ønsker å endre måten du shopper på

I samarbeid med appen Villoid har Alexa Chung åpnet opp klesskapet sitt for deg. God shopping!

Appen Villoid ble lansert i 2015. Siden den gang har den vokst som en av de beste shoppingappene på markedet, og er tilgjengelig i over 180 land. Gründeren bak er norske Jeanette Dyhre Kvisvik, og med på laget har hun fått med seg stilikonet og designeren Alexa Chung, som ofte fronter appen på sin egen Instagram.

Sist uke annonserte Alexa at Villoid nå har kommet med en ny funksjon. Laster du ned appen, eller klikker deg hjem på nettsiden, har du nå mulighet til å handle direkte fra dine favoritt-influencere. Blant 4.000 merkevarer vil du nå kunne shoppe i andres garderober. Alt fra Fjellreven-sekker til Chanel vintagesmykker.

Vil du for eksempel kopiere Alexa Chungs juleantrekk, Gigi Hadids feststil eller genseren du så på Instagram-profilen til Kendall Jenner? Nå har du muligheten! Villoid vil presentere en ny motepersonlighet hver eneste dag, både kjente og ukjente, som vil la deg shoppe deres favoritter. Først ut er ikke overraskende Alexa Chung selv.

– Jeg er utrolig spent på denne lanseringen, som er det neste steget for Villoid. Jeg er sikker på du kommer til å elske nyheten. Jeg kan ikke vente med å se hva de ulike personlighetene kommer til å plukke ut som 'sin butikk', sier Alexa Chung i pressemeldingen.

Foreløpig er applikasjonen bare på IOS. Last ned appen og se mer av konseptet her!

© Villoid