Annettes toppliste denne uken

Fra sneakers og solbriller til makeup og klær - her er Annette Haga sine favoritter denne uken!

(Annonsørinnhold)

1. Bukse fra Adidas, 449 kr: Komfortabelt og trendy på samme tid!
2. Genser fra Calvin Klein, 995 kr: Plagg med Calvin Klein-trykk har vært populært lenge, og denne genseren er fortsatt en favoritt hos meg.
3. Smykke fra Vanessa Mooney, 449 kr: Jeg digger choker-smykker i ulike varianter, og dette med fjæranheng synes jeg er superfint!
4. Genser fra NLY Trend, 399 kr: Denne kan styles med alt fra bukser til skjørt og jeg liker detaljen med snøring i halsen.
5. Sneakers fra Nike, 1195 kr: Air Max Thea-modellen er både sporty og feminin, og et must i garderoben min.
6. Solbriller fra Quay Australia, 449 kr: Jeg får ikke nok av fine solbriller, og jeg elsker fasongen på disse.
7. Contour kit fra Anastasia, 645 kr: Paletten inneholder alt du trenger for å konturere ansiktet, og har lenge vært en bestselger over hele verden.
8. Kjole fra River Island, 549 kr: Enkelt og kult - denne lange kjolen med splitt nederst er perfekt til hverdags.
9. Deksel fra Richmond & Finch, 399 kr: Marmor-deksler til telefonen har vært hot en god stund, og jeg er enda ikke lei...
10. Body fra NLY One, 249 kr: Jeg elsker denne kimono-aktige bodyen! Den vil være superfin sammen med et beige skjørt og sandaler til.
11. Clutch fra By Malene Birger, 599 kr: Denne lille clutchen rommer det viktigste du trenger å ta med deg, og kan brukes alene eller som en stor lommebok i hverdagsvesken.

Rabattkode: Bruk koden NEWS15 for å få 15% rabatt på alle plaggene over, i tillegg til alt på denne kampanjesiden. Happy shopping!