Blake Lively har blitt klesdesigner

Noen kjenner henne best fra serien Gossip Girl, men denne jenta kan gjøre mer enn bare skuespill. Nå er det klesdesign som står for tur!

Et øye for mote © GettyImages
1 / 4

Et øye for mote

Mange kjenner henne kanskje best fra rollen hun spilte som Serena i den populære serien Gossip Girl, men det er altså mer enn bare skuespill denne jenta har å komme med. For ikke lenge siden fødte hun sitt første barn, og nå, kort tid etter, vandrer tankene hennes over til klesdesign.

Blake har vist gang på gang at hun har sansen for mote både på den røde løperen og i hverdagen. Hun stiller alltid opp i de siste trendene, og bærer plaggene på en smakfull og trendy måte. Så kanskje det er mye i vente for denne designerspiren?

Viser frem eget design
2 / 4

Viser frem eget design

Blake har selv lagt ut bilder av noen av plaggene hun har designet, og ydmykt vist hvor stolt hun er av sine egne kreasjoner. Under bildene skriver hun:

"Jeg kan kanskje ikke tegne for hva det er verdt, men jeg er veldig stolt over denne kjolen jeg har designet i samarbeid med Amour Vert for nettsiden min: preserve.us"

Plaggene hun designer er altså i samarbeid med andre, men vi er enig, og dette er absolutt noe den talentfulle jenta kan være stolt over.

Yndig og feminint © preserve.us
3 / 4

Yndig og feminint

Blake har et øye åpent for det feminine og yndige, og disse sommerkjolene er er perfekte til de deilige sommerdagene. Alle plaggene får du kjøpt på hennes egen nettside, preserve.us.

Dette er de eneste plaggene som har kommet ut til nå, men vi venter i spenning til å se hva mer hun vil designe i fremtiden.

Blomstermønstret kjole, 3.865 kr.

Lys kjole, 1.795 kr.

Fresht og sexy © preserve.us
4 / 4

Fresht og sexy

Blake viser også til tider en mer sexy side av seg selv på den røde løperen, og det gjenspeiles i disse to sommerfreshe plaggene.

Jumpsuit, 2.146 kr.

Kjole 2.069 kr.

Mer om Shopping? Motta Costumes nyhetsbrev