Cara Delevingne gjestedesigner for Mulberry

Endelig står den etterlengtede veskekolleksjonen klar. I den anledning inviterer Mulberry til lanseringsfest!

Nå forenes dyr luksus med kul gatestil. Cara har designet vesken som skal passe til enhver anledning. Med forkjærlighet til den berømte bikerjakken er Cara inspirert av urban eleganse. Veskene er laget av nappaskinn, og er kommer i svart, burgunder, blå og grønn.

Samarbeidet ble planlagt spontant under en frokostpause på shoot for Mulberrys høstkampanje, hvor Cara Delevingne var modell. Der fikk det britiske motehuset øynene opp for Caras lidenskap for design. Her var det ingen tvil om at samarbeidet skulle utvikles til en ny kolleksjon.

For maksimalt utbytte kan Cara Delevingne vesken brukes på tre forskjellige måter: På ryggen for å rekke fra trening til kontoret, fra møte til møte og fra tog til fly. Den kan brukes på skulderen fra jobb til middag eller fra by til land, eller holdes i hånda for enkel elegansen til alle anledninger. Alle veskene er laget i England og kommer i tre ulike størrelser. Får du fingrene i en av de vakre veskene får du også med et personlig preg av Cara Delevingne. Cara hadde et ønske om at hver veske skulle inneholde en hyggelig overraskelse, og derfor vil du finne elementer som er basert på Caras tatoveringer.

Prisene starter fra 8.500 kr.

Førstkommende lørdag lanseres kolleksjonen i Mulberry-butikken i Oslo. Tillegg til å se de lekre kreasjonene, kan du nyte et glass med champagne mens en DJ snurrer plater. Det vil også bli delt ut en tote bag fra Mulberry med katalog til de 100 første gjestene.

Sted: Mulberry-butikken. Akersgate 18.

Tid: Lørdag 13.september kl. 12.00-16.00

Mulberry har laget en video fra prosessen. Se den her: