Custommade har åpnet nettbutikk

Custommade har åpnet nettbutikk

Nå har det danske motehuset Custommade åpnet dørene til sin nye nettbutikk!

Christian Dam er hjernen bak det danske klesmerket Custommade. I 2002 reiste han til Italia og kjøpte kvalitetsstoffer fra de store motehusene, og lot kundene velge materialer. Slik fikk kundene klær som var costum made. I 2006 fikk han sjefdesigner Anne Rasmussen med på laget, og resten er en suksesshistorie.

I august fikk Custommade tildelt den prestisjetunge GULDKNAP prisen, og tidligere i høst åpnet de en ny butikk i det luksuriøse varehuset Magasin du Nord i København. Nå har de endelig åpnet ny nettbutikk og alle klære er tilgjengelige på Costummade.dk.

  • Nettshopping foregår som aldri før, og vi ønsker selvsagt å tilfredsstille våre kunders krav og behov som er en av grunnene til at vi lanserer vår egen nettbutikk. Vi har lagt mye arbeid i design, og sørget for en god brukeropplevelse slik at våre kunder får et komplett inntrykk av hele utformingen av merket når de besøker butikken vår, sier grunnlegger og kreativ leder Christian Dam.

I den nye nettbutikken finner du alt fra høstkolleksjonen til Custommade som utstråler et uformelt og internasjonalt preg med franske undertoner. Det er en myk balanse mellom det feminine og det maskuline i en kombinasjon av en harmonisert fargepalett, høy kvalitet og unike detaljer som får kvinner til å føle seg vakre og unike.

Klærne er anvendelige og kan tones både opp og ned. Små, fine detaljer gir plaggene et unikt preg. Klærne finnes allerede hos Høyer, men nå også på nett.

Besøk nettbutikken her.