Julegaver til ham.
© Tekla

De beste julegavene til han på forskjellige budsjetter

Syntes du også at gavene til mennene i livet ditt er de vanskeligste? Vi kommer til unnsetning med gode forslag til julegaven til han.

Julegaver 2022

Julen nærmer seg og det betyr at julekjøret starter. Vi skal kjøpe julekalender, finne frem julepynt og selvfølgelig ha kjøpt alle årets julegaver. Og la oss være helt ærlige: julegavene til menn er alltid de vanskeligste. Om det så er julegaven til din far, bror, venn, kjæreste eller mann, så er det nesten alltid en vitenskap å finne den helt riktige gaven. Skal det være noe nytt til klesskapet? Interesserer han seg for sport? Eller setter han mer pris på en opplevelse?

Er du en av dem som syntes det er vanskelig å finne den helt riktige julegaven til han, så kommer vi deg til unnsetning og guider deg her gjennom noen julegaveideer til menn som vil være midt i blinken for de fleste. Julegavene er inndelt etter forskjellige budsjetter, så det er helt sikkert noe for alle.

Julegaver til han under 150 kroner

Er du på jakt etter en god julegave til han på et mindre budsjett? Selv om budsjettet ikke er så høyt, kan man absolutt finne mange gode julegaver som han helt sikkert vil bli glad for. Vi har her funnet åtte forslag på noen av de beste julegavene til han under 150 kroner.

Julegaver til han under 300 kroner

Med et budsjett på 300 kroner er utvalget stort når du skal velge julegaven til han – det kan være alt fra en opplevelse til litt nytt til garderoben. Vi har funnet frem noen forlag på de beste julegavene til han under 300 kroner.

Julegaver til han under 500 kroner

Med et budsjett på 500 kroner kan du absolutt finne en god julegave til ham – uansett om du er på jakt efter en julegave til han som trenger å bli skjemt bort, eller en julegave til han som mangler noe praktisk. Vi guider deg her gjennom noen av de beste julegavene til han under 500 kr.

Julegaver til han under 1.000 kroner

Er budsjettet ditt 1.000 kroner har du enda mere frihet når du skal velge julegaven til ham. Kanskje han vil sette pris på et flott smykke, som han kan bruke mange år fremover? Vi har her samlet de åtte beste julegaver til ham under 1.000 kroner.

Julegaver til han over 1.000 kroner

Hvis du ikke har et spesielt budsjett kan du være ekstra kreativ med julegaven til ham og kanskje gi han det han ønsker seg aller mest. Er det en opplevelse som dere kan ha sammen? Eller vil han kanskje bli gladere for noe som han kan bruke hver dag? Vi har her samlet de beste julegavene til han over 1.000 kroner.