© Oslo Fashion Outlet

De hotteste merkevarene samlet på ett sted

På Oslo Fashion Outlet får du en ordentlig amerikansk shoppingopplevelse for hele familien.

En luksuriøs shoppingopplevelse

Det er nok mange som forbinder outlet med trange butikker, mye salg og kaos. Som en hvilken som helst butikk rett før jul - en veldig stressende opplevelse. På Oslo Fashion Outlet er opplevelsen derimot en helt annen.

I Vestby, rett utenfor Oslo, finner du Oslo Fashion Outlet - et eksklusivt kjøpesenter med hele 57 kjente merkervarebutikker og hyggelige spisesteder. Butikkene er romslige og oversiktlige, utvalget enormt og prisene uslåelige.

© Oslo Fashion Outlet

The American Way

Det er lett å glemme at man er rett utenfor Oslo når man går rundt på Oslo Fashion Outlet. For det er virkelig en motedestinasjon med luksuriøse butikker på rekke og rad, en ordentlig amerikansk shoppingopplevelse. Et sted man ikke stikker innom stresset etter jobben, men heller en attraksjon man kan dele med hele familien. Shopping for hver og en, god mat og kaffe, opplevelser og lekeplass for barna.

© Oslo Fashion Outlet

Kjente merkevarer / noe for alle

Med over 150 brands er det trygt å si at du finner noe for de aller fleste. På Oslo Fashion outlet kan du handle hos kjente sportsmerker som Nike, Norrøna og Timberland, samt store motehus som Diesel og Levis og Hunkemøller. Hos Høyer finner du i tillegg norske og internasjonale high end - og luksusmerker som Malene Birger, J. Lindeberg, Kate Spade og Tom Wood.

Og ikke nok med at du får kvalitetsmerker samlet på ett sted, du får i tillegg markedets beste priser. På Oslo Fashion Outlet får du fra 30- 70% rabatt på alle merkevarer året rundt. Her kan du virkelig gjøre et kupp, og kjøpe god kvalitet til en billig penge!

© Oslo Fashion Outlet

Smart shopping

Outlet-trenden har lenge eksistert i storbyer som London,

New York og Los Angeles, og har vært svært populært blant moteprofiler og influencere. Og i en bransje med et økende fokus på å shoppe smart, så er vel ikke noe bedre enn å handle kvalitet til en god pris? Enten det er second hand, klær fra fjorårets kolleksjon, eller vareprøver som ellers ville blitt kastet. Smart for lommeboken.

Lyst til å gjøre en god deal? På oslofashionoutlet.no finner du mer informasjon om åpningstider og reisevei, både med kollektiv transport og bil. God shopping!

Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for Oslo Fashion Outlet.