Den perfekte julegaven

Å gi smykker i gave er både romantisk og personlig. Her er trendsmykkene du bør ønske deg til jul.

I 142 år har David-Andersen bidratt til å skape magiske øyeblikk på julaften, og det er ingen tilfeldighet at de små pakkene er de mest populære gavene å både gi og få. Smykker er både romantisk og personlig, og en gave som vil vare i år etter år. Vi har samlet trendsmykkene du skal skrive opp på ønskelisten i år.

Klassiske pieces

David-Andersen har laget smykker siden 1876 og er kjent for sine klassiske pieces med god kvalitet. Smykker som betyr litt ekstra, som går i arv og som aldri går av moten.

Klassiske smykker er kanskje den beste gaven du kan gi kjæresten, søster eller mamma til jul. Enten det er et enkelt gullarmbånd, et par diamantøredobber, en klassisk klokke eller en medaljong med et gravert budskap. Og vil du gi noe som virkelig er trendy i år, så er et par usymmetriske perleøredobber den perfekte gaven.

Gjør det ekstra personlig

Dersom du vil gjøre noe litt ekstra, så er en inngravert hilsen ekstra personlig. David-Andersen har klassiske smykker designet for at du kan gjøre dem til dine helt egne. Hva med en medaljong med et kjærlighetsord eller initialer gravert inn? Eller en ring med et spesielt budskap?

Vil du virkelig slå på stortrommen så kan du også designe ditt helt eget smykke hos David-Andersen. Etter dine ønsker og ideer tegner David-Andersen sine designere ditt drømmesmykke.

Stjel stilen til influenserne

Vet du ikke helt hva du ønsker deg? Da kan du se til en av dine favoritt-influensere for råd.

Hva med mer lekne smykker som Sparkly Hoops og Grateful Medallion fra Camilla Pihl? Eller kanskje klassiske smykker med organiske former og materialer fra Jenny Skavlan? Small Pearl øredobbene er uten tvil en favoritt og kanskje det mest trendy smykket du kan gi noen til jul i år. For ikke å snakke om Angel Medallion fra David-Andersen sitt nyeste ansikt utad, Emma Ellingsen.

Trenger du mer inspirasjon? Du finner flere gavetips hos David-Andersen her. God juleshopping!

Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for David-Andersen.