Den perfekte julegaven til kvinnen som har alt

Tilbehøret som løfter ethvert antrekk - hver eneste dag!

Det kan være utfordrende å finne den perfekte julegaven, men en presang som alle kvinner vil sette pris på er en stilfull klokke som kan brukes hver dag, året rundt. Smykker og klokker ligger det som regel alltid en historie bak, og en tidløs klokke som gave vil også gi mottakeren anledning til å jevnlig tenke over minnene dere deler sammen.

Selv om hverdagen stadig blir mer og mer digitalisert er det ingenting som slår elegansen til en sveitsisk klokke. Den kan både være et vakkert tilbehør som kompletterer stilen din, samt en motreaksjon til det å måtte ta opp telefonen hele tiden for å se hva klokken er.

For mange mennesker er klokken det eneste smykket de bruker, og det er derfor en perfekt gave å gi til en du er glad i. Eller hvorfor ikke sette det på din egen ønskeliste til jul? Her finner du Thune sitt store utvalg klokker fra Tissot!

Tissot - kvalitet siden 1853

Tissot er et av verdens mest kjente og populære klokkemerke, med modeller for alle stiler og anledninger. De har levert kvalitet og mangfold siden 1853, og i over 165 år har Tissot utmerket seg i å tilpasse klokker til nåtidens mote. Det hele startet med lommeur for menn, og halskjeder utsmykket i juveler for damer, som gradvis har beveget seg over i det vi i dag kjenner som den moderne klokken.

På tidlig 1900-tallet ble Tissot sine første armbåndsur introdusert, og snart ble utvalget med klokker utvidet for å passe ulike mennesker, både med tanke på alder, preferanser og anledninger, noe som krevde ulike design og materialer.

Det stilige sekstitallet var en stor del av Tissot sin identitet, med gull, sølv og diamanter, samtidig som nye kolleksjoner bar preg av mote og trender - inkludert rosa klokker i elegante design.

Det beste innen sveitsisk teknologi

På 1980-tallet utviklet Tissot sin kvarts-kolleksjon, mens de kontinuerlig fant kreative måter å skille seg ut på. Tissot RockWatch er et godt eksempel på dette, som var verdens første klokke med en urskive laget av naturstein. Allerede i 1999
lanserte Tissot den første taktile klokken, T-Touch, etterfulgt av T-Touch Expert Solar i 2014, som var drevet av solenergi.

Tissot er i stadig endring og fortsetter med å jevnlig lansere nye design som gir en hyllest til fortiden, samtidig som de bruker det beste innen sveitsisk teknologi.

Nyhet: Tissot T-My Lady Quartz

Nå som julen er rett rundt hjørnet har Tissot introdusert et nytt medlem i familien: T-My Lady Quartz, i kirurgisk stål. Den feminine klokken er et allsidig og moderne valg, men også et klassisk tilbehør til hverdagsstilen.

Urskiven finnes i de lekre variantene sølv, perlemor, rosegull og antrasitt (med diamanter), og klokken kommer med en ekstra lærrem som enkelt kan byttes for å matche antrekket.

Hos din lokale Thune-forhandler (autorisert forhandler av Tissot) kan du få gaven din i god tid til jul. Du kan besøke en av deres mange fysiske butikker, eller handle i nettbutikken. Er du på utkikk etter en Tissot-modell som du ikke finner i nettbutikken kan du også ta direkte kontakt.

Her kan du se hele utvalget til Tissot hos Thune!

Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for Thune.