salg
© costume.no

Dette bør du tenke på når du handler på salg

Salget er i gang - Vi gir deg tipsene til hvordan du får det beste ut av siste rest!

1. Legg først og fremst handleturen til en hverdag. Nyt shoppingen i ro og mak, og unn deg en pause underveis. På tom mage kan man gjøre mange feilkjøp.

2. Kjøp plagg og tilbehør i nøytrale farger. Sort, hvitt og brunt er nyanser som er tidløst. Tenk også tidløshet når det gjelder snitt og fasong.

3. Kjøp belter og vesker i godt skinn. Kjedebutikkene Zara og Massimo Dutti har ofte svært rimelige og fine skinnbelter igjen på slutten av salgsperioden.

4. Solbriller kommer du til å bruke utover høsten også. Er du heldig, kan du ramle over noen flotte designersolbriller på de større optikerkjedene.

6. Gå på de mer eksklusive designerbutikkene og plukk ut basisplagg gensere og t-skjorter i god kvalitet.

7. Ha fokus på stoffer som silke, organisk bomull, kasjmir og ull. Ikke bare investerer du i et tidløst plagg, men det kommer også til å holde fasongen og vare lenge.

8. Gå innom smykkebutikker - du kan gjøre noen virkelige varp. Se etter enkle varianter i gull og sølv med edelsteiner og rubiner.

9. En siste fordel med reduserte priser er alle de flotte klokkene som kommer på salg. Selv om de er relativt nye av sesong, skal de som regel ut av sortimentet - derfor bør du bokstavelig talt gjøre et tidløst kupp!